Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A tökéletes külsejű nők miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tökéletes külsejű nők miért taszítják a férfiakat?

Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 17:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%

Nem taszitjak, inkabb vonzzak. Csak kerdes hogz mit ertunk tokeletes kulso alatt. Van aki egy szilikonos, felfujt szaju magas fenntartasu plazapitschat mond annak, es az ilyen tenyleg taszito tud lenni.

A rendesen tokeletesnel csak eselyt nem lat a legtobb ferfi...

2018. jan. 13. 18:26
 12/26 anonim ***** válasza:
25%
A tökéletes külsővel áldott nők egóra brutál módon el vannak szállva, elképesztően lenézik azokat, akik a kipottyanásuktól számítva nem úgy néznek ki, mint valami Ryan Gosling-hasonmás.
2018. jan. 13. 18:35
 13/26 anonim ***** válasza:
Szerintem pont fordítva, ők könnyebben találnak pasit.
2018. jan. 13. 18:50
 14/26 anonim ***** válasza:
48%
Nem taszítják, hanem egyrészt félnek tőlük, mert okosak, dominánsak, másrészt nekik már általában van valakijük, akkor meg minek próbálkozni náluk. egy kisebb részük pedig plázacicák, így az a széria nem feltétlen kell mindenkinek.
2018. jan. 13. 18:59
 15/26 anonim ***** válasza:
76%
Miért mindenki Ryan Goslinggal jön? :D Sose értettem 🤔
2018. jan. 13. 19:00
 16/26 anonim ***** válasza:

Kinek mi a tökéletes.

Több olyat is láttam itt h v ki a fekete v ázsiai csajokat szereti.

2018. jan. 13. 19:02
 17/26 anonim ***** válasza:
Mert belül már messze nem olyan tökéletesek általában.
2018. jan. 13. 19:04
 18/26 anonim ***** válasza:

Nem tartom magam tokeletesnek de valakinek mégis az voltam, régről ismertem majd ujra ujra össze fújt minket a szel, mikor elhivtam egy talalkozora csak úgy! Aztán tobbet és tobbet talalkoztunk én meg nem lacfacaztam hat megcsokoltam. Azóta azt hallgathatom hogy nem hiszi el hogy mellettem ül együtt megyunk ide oda amoda!:-)

Tanulsag: próba cseresznye! Nincs veszteni bálozók a számotokra "tokeletesnek" tűnő embernel is! Ő is csak egy ember.....:-) Az illeto 7 évvel idosebb nálam, nem egy (komoly) kapcsolattal a háta mögött! Ugyh meg nem is a tapasztalatlansag lehetett az ok!:-)

21/N

2018. jan. 13. 20:24
 19/26 anonim ***** válasza:
Mi neked a tökéletes?
2018. jan. 13. 20:25
 20/26 anonim ***** válasza:
Milyen az a tökéletes külsejű nő? Én olyat még nem láttam. De tényleg. Mindenkinek vannak előnytelen tulajdonságai. Én pl pont a szépségkirálynő döntősöket látom néha eszméletlen csúnya nőknek, de ez ízlés kérdése is. Mindenkinek más az ideálja. Sokan gerjednek a szilikon+szoli+kliófesték típusú nőkre, nekem közömbösek. Nincs tökéletes külsejű nő.
2018. jan. 13. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!