Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tökéletes külsejű nők miért taszítják a férfiakat?
Nem taszitjak, inkabb vonzzak. Csak kerdes hogz mit ertunk tokeletes kulso alatt. Van aki egy szilikonos, felfujt szaju magas fenntartasu plazapitschat mond annak, es az ilyen tenyleg taszito tud lenni.
A rendesen tokeletesnel csak eselyt nem lat a legtobb ferfi...
Kinek mi a tökéletes.
Több olyat is láttam itt h v ki a fekete v ázsiai csajokat szereti.
Nem tartom magam tokeletesnek de valakinek mégis az voltam, régről ismertem majd ujra ujra össze fújt minket a szel, mikor elhivtam egy talalkozora csak úgy! Aztán tobbet és tobbet talalkoztunk én meg nem lacfacaztam hat megcsokoltam. Azóta azt hallgathatom hogy nem hiszi el hogy mellettem ül együtt megyunk ide oda amoda!:-)
Tanulsag: próba cseresznye! Nincs veszteni bálozók a számotokra "tokeletesnek" tűnő embernel is! Ő is csak egy ember.....:-) Az illeto 7 évvel idosebb nálam, nem egy (komoly) kapcsolattal a háta mögött! Ugyh meg nem is a tapasztalatlansag lehetett az ok!:-)
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!