Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezzel csak elijeszteném a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel csak elijeszteném a férfiakat?

Figyelt kérdés

Tudom magamról, hogy ami a szívemen, az a számon. Azzal is tisztában vagyok, hogy szeretjük az őszinteséget. Nade ebben az edetben is?

Úgy megyek bele a kapcsolatba, hogy nem tervezek előre és képes vagyok megmondani, hogy "nem te leszel" a férjem, hisz még fiatal vagyok, addig nagy valószínűséggel ő lecserélődik.

2) Engem nem sért meg, ha azt mondja: "nézd az a nő ott jobbra tőled szebb nálad" (ez még nem jelenti azt, hogy le is cserélne, mert szeret, de én értékelem ha bevallja)

Viszont ha én ilyet mondanék a páromnak, hogy xy jobban néz ki, vérig sérteném?

Az mennyire zavarna titeket, ha nem mutatnám be a szüleimnek/barátaimnak csak mondjuk egy év után?

Mindezt úgy, hogy ettől függetlenül én nagyon szeretném őt!

2018. márc. 11. 08:49
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
79%
"nézd az a nő ott jobbra tőled szebb nálad" ez azért nagyon rossz példa, mert így értelmetlen bántás. De ha olyan a szituáció, hogy valakit megdicsérsz hogy marha jól néz ki, kockás has, izmos felső stb., nem öncélúan, nem összehasonlítva, akkor ez már rendben van, mégis rettenetesen megsértődik rajta sok ember. Így rendben van a példád.
2018. márc. 11. 09:33
 12/40 A kérdező kommentje:
#10 Megértem, nem biztos, hogy nem ő lesz. Pont ezért írtam azt, hogy nagy valószínűséggel lecserélődik.
2018. márc. 11. 09:35
 13/40 anonim ***** válasza:
4%

Általánosítasz.

Emberek nagyja valóban túl dejlettlen még ehhez, de normálisaknak ez a normális.

2018. márc. 11. 09:53
 14/40 anonim ***** válasza:

A normálisaknak nem normális, az addig oké hogy őszinte vagy, nem azzal van a gond, de ha baromságot mondasz akkor az jó hogy sérti az embert, gondolok itt a

hogy nem tervezek előre és képes vagyok megmondani, hogy "nem te leszel" a férjem, hisz még fiatal vagyok, addig nagy valószínűséggel ő lecserélődik

az mennyire zavarna titeket, ha nem mutatnám be a szüleimnek/barátaimnak csak mondjuk egy év után?

Mind a kettő hülyeség. Ebből pedig kiindulva még biztos jó pár dolog van amiről azt gondolom hogy na akkor most te jól megmondod.

2018. márc. 11. 09:57
 15/40 A kérdező kommentje:
Látom kapok itt hideget, meleget abban a teintetben a 7-es rátapintott a lényegre, hogy eddig még két kapcsolatom volt és egyiknél sem éreztem, hogy ő az igazi. Szerettem, de valami visszatartott abban, hogy nyíltan felvállaljam őket. Mondanom sem kell, egyik se volt hosszú életű. Az lehet a baj, hogy még nem találtam meg a megfelelő társat, gondolom akkor ez a hozzáállás változni fog.
2018. márc. 11. 10:10
 16/40 anonim ***** válasza:
63%

Elég tapintatlan vagy...

Ha már eleve úgy állsz hozzá, hogy úgyis lecserélődik, akkor mégis minek folytatná veled tovább?

Másfelől meg kit érdekel, hogy ki néz ki jobban a másiknál?

Az, hogy nem mutatot be csak azt bizonyítja, hogy nem veszed komolyan őt. Ne csodálkozz, ha ilyenek mellett búcsút int neked.

2018. márc. 11. 10:13
 17/40 anonim ***** válasza:
54%
Nem a megfelelő társ adja a hozzáállást, hanem a hozzáállás adja a megfelelő társat. Nem őszinte vagy, hanem egy hülye gyerek.
2018. márc. 11. 10:15
 18/40 anonim ***** válasza:
46%
Olyan pasit keress, akit tudsz csodálni! Akkor majd leszarod ki néz ki jobban tőle, fel sem merül, hogy nem ő lesz a férjed és örömmel fogod mutatni bárkinek!!
2018. márc. 11. 10:15
 19/40 anonim ***** válasza:
37%

Én viszont azt mondom, hogy inkább legyél tapintatlan, és mondd meg, hogy nem szereted, minthogy egy olyan kapcsolatba legyél amit nem mersz elhagyni, és saját magad szívatod vele. Szerintem teljesen normális dolgok ezek - nőként írom, - azzal nem néz le senkit, ha megmondja neki, hogy nem szereti. Csak fáj az igazság. Szerintem van olyan férfi akit ez nem zavar, hogy őszintén megmondod a véleményed, vagyis, az én kapcsolataimban én is elvárom, és ők is mindig elvárták, hogy ne játszunk, meg hazudozzunk. Nem is értem mi a baj egy ilyenben, hogy megállapítjuk, hogy a mellettünk ülő ember mondjuk helyes. Ez nem azt jelenti, hogy gyereket fogok szülni neki rögtön...

Viszont tény, hogy sok pasi -nem mind persze, - azt szereti, ha vagy nincs véleményed, vagy az a véleményed, mint az övé. Nőben is van ilyen persze. Mondjuk lehet nem azzal kezdenék egy kapcsolatot, hogy "előre mondom nem lesz ebből semmi", de azért le lehet szögezni, hogy nem kell rögtön a házasságra gondolni, majd alakul.

2018. márc. 11. 10:20
 20/40 anonim ***** válasza:
Az 1 evig be nem mutatas tulzas. Nem csak a leendo ferjet/feleseget lehet kozos tarsasagba vinni. Raadasul joggal hiszi azt, hogy valamit titkolsz. Pl. Egy ferjet, masik kapcsolatot.
2018. márc. 11. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!