Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, milyen végzettségű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, milyen végzettségű pasik indulnak előnnyel nálatok?

Figyelt kérdés

2018. febr. 8. 08:46
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim válasza:

A legfontosabb az, hogy életrevaló legyen. Tudjon főzni, alap munkákat elvégezni otthon, művelt legyen (és/vagy érdeklődő), de legfőképpen jó társaság, közös témákkal.

Én nem nézem jó szemmel ha valakinek csak érettségije van, mert számomra azt jelenti nem tud mit kezdeni magával és nem is akar. Persze ha az az érettségi szakmunkásban született és szakma is járul hozzá, akkor azzal semmi gond nincs. Csak azokat utálom akik semmilyen érdeklődést nem mutatnak a szakosodás iránt, szerintem az ilyen ember teljesen igénytelen magára. Ahogy már előttem is írta az egyik hozzászóló. Viszont ez a felesleges diploma mánia undorító. Ezzzzazzzz gyorsan mindenki 3-4 diplomát csapjon le az asztalra mert az robadt jól hangzik ugyebár, aztán semmit nem ért egyikhez se, csak lobogtatja a papírt. Pont az ilyen buta libák miatt, mint az egyes hozzászóló, lett ez elvárás, hiszen sok olyan ember van aki nem való egyetemre. Ez látszik is azon, mennyire szarnak bele egyesek az oktatásba és sokszor a diplomamunka sem készül el soha. Ennek ellenére le van nézve, akinek nincs. Nevetséges. Azt ugye vágjátok mekkora hiány van szakmunkásokból, és hogy mennyit lehet vele keresni? Néhol sokkal többet mint a haszontalan diplomákkal amihez nem is értesz, csak összebukdácsoltad.

2018. febr. 11. 13:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!