Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi, aki már nem gépész-villamosmérnök, orvos, bankár, stb. nagy végzettségű és keresetű, az ne udvaroljon és maradjon egyedül?

Figyelt kérdés
Nem csak ezeknek van párjuk, de látom, hogy ezek mennyire kapósak. Én meg 4 év főiskola, átlagos 170-190 nettó közötti bérrel és ezáltal extra kisebbségi komplexussal, 30 évesen nincs kedvem nőkhöz közeledni, mer úgyis ezeket választják jó eséllyel. Mentőtiszt vagyok. Exem, akit még szeretek, most ,,cserélt le" a volt párjára, aki gépészmérnök.
2017. jan. 15. 19:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
91%
30 évesen elég idióta felfogásod van... Egy tini csinál ilyet, hogy ha elhagyják egy szőke lányért akkor minden szőke lányt elkezd szapulni:D
2017. jan. 15. 19:23
 2/27 anonim ***** válasza:
87%

Nem sok mérnök van, ha ez vígasztal. Ne görcsölj rá. Tiszteletre méltó hivatásod van és (itteni viszonylatban)tisztes béred. Fog ez alakulni.

30/f

2017. jan. 15. 19:26
 3/27 anonim ***** válasza:
0%

igen! és minél több hülye kérdést írjon ki ide.

F

-.-

2017. jan. 15. 19:26
 4/27 anonim ***** válasza:
50%
Nézd, ahogy idősödsz, a korban hozzád illő hölgyek egyre inkább a pénz alapján választanak párt, mivel elemi érdekük, hogy a megfelelő párválasztással bebiztosítsák maguknak az anyagi biztonságot, szüléshez, gyerekneveléshez.
2017. jan. 15. 19:27
 5/27 A kérdező kommentje:
Rendőrtisztek 3 éves képzéssel is sokkal jobban keresnek. PEdig én is megdolgoztam érte.
2017. jan. 15. 19:28
 6/27 anonim ***** válasza:
88%
Nézd, én jogász vagyok, a párom pedig autószerelő. Amikor megismerkedtünk én még egyetemre jártam, a parom pedig még csak akkor kezdett bele a vállalkozásába. Nem ment egyszerűen, egyetem mellett szinte minden időnket az autók felett görnyedve töltöttük, sokszor az éjszakákat is. Az elején annyit keresett/kerestünk vele, hogy meg tudtuk tankolni a régi, szakadt autónkat... Szóval szerintem nem a foglalkozasoddal van a gond. En a párom mellett találtam meg azt, amit mindig is kerestem, és együtt építettük fel azt, amink van. Ugy látszik a baratnod ezzel nem így volt, a volt párja meg tudott neki adni valamit, amit te nem. De nem hiszem, hogy az egy gépészmérnöki diploma lenne...
2017. jan. 15. 19:31
 7/27 anonim ***** válasza:
86%

Már kb. két nappal ezelőtt is írtam Neked (én vagyok az, aki szekundáns volt), hogy valószínűleg nem a fizetésed az oka, hanem az, hogy sz@rcsi a beosztásod. Az átlag 170-190 már tök jó magyar viszonylatban, miért nem hiszed el, hogy nem ez az oka?

Én örültem volna, ha az exem legalább annyit megkeres, mint én, de ő csak a minimálbérért akart gürcölni (holott lett volna hozzá esze, hogy tanuljon). Nah ha minimálbéres lennél, az sokkal nagyobb gáz lenne, de ez már egy elég jó fizu hazai viszonylatban, a munkád pedig tiszteletreméltó.

8/27 anonim ***** válasza:
87%

Hat en nokent tobbet keresek mint te, es nem vagyok mernok.

De! Volt ez maskent es meg lehet is. Tovabba a ferjem nalad is kevesebbet keres.

De volt hogy en kerestem 150-et o meg 300-at.

Ezek ilyen dolgok. Nem lehet ra alapozni.

Jah es a villamosmernok exem a valsag alatt 80 ezret keresett...

Az a csaj akinek meg ez szamit az menjen el dolgozni es keressen annyit amennyibol o kenyelmesen elvan. Ha mastol varja a megvaltast megszivhatja..

9/27 anonim ***** válasza:
Mi a fenét panaszkodsz te 170-190 nettóval? Jó ember, az ország több mint 60-70% ennél sokkal szarabb bérből él.
2017. jan. 15. 19:43
 10/27 anonim ***** válasza:
28%
Látod ez a nyers, szörnyű valóság. Kellett neked tisztességes, elméletben megbecsült, de gyakorlatban meg nagy ívben lesz**t hasznos hivatást választani. Miért nem lettél menő informatikus vagy projekt menedzser? Amúgy én is észrevettem, hogy a csajok 90%-a a menő diplomás pasikra hajt (mérnök, közgazdász/marketinges, orvos, jogász). Ebben az országban csak azt a munkát becsülik meg, ami jól fizet és nem kell benne gürizni. A fizetéseden kívül az sem jó pont, hogy a mentőtiszteknek nagyon kevés a szabadidejük ezért nem éppen barátnő/feleség barát szakma. Ezt azok választják, akik fanatikusan elkötelezettek a hivatásuk iránt. Ha ezen szakma választásánál minimális szempontként vetődött fel a csajozás/párkapcsolat kérdése, akkor hatalmasat tévedtél a pályaválasztásod során.
2017. jan. 15. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!