Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk (mert én is az vagyok)!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (mert én is az vagyok)! Ti nem szoktatok, , depisek'' lenni otthon a 4 fal között egyedül, amelyikőtöknek nincsen párja, sem pedig barátai? Néha nem jön rátok a kemény magány érzése? Hogy léptek ezen túl?

Figyelt kérdés
31 évesen egyedül albérletben egy kis porfészekben nagyon rossz nekem. Itt semmi szórakozás sincs. Dolgozok, otthon meg a gép és olvasgatás. Ha ki akarok kapcsolódni, akkor 70 km-t kell autókáznom a nagyvárosig. Barátaim távol élnek, jó ha 3 havonta látom őket.
2017. jan. 12. 18:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bár lány vagyok, de én is magányos vagyok mostanában. Ez van.
2017. jan. 12. 18:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Hogy tereled el a figyelmed? Azért nem hegyeztem ki a dolgot a lányokra, mert a legtöbb nőnek, akit ismerek, sok barátnője van, mindig van sok programuk ilyenkor is. Plusz férfit a legtöbb képes bármikor találni. Ellenben nagyon sok férfinak nem jön össze a társ, sőt barátjuk sincs, ezért szólt főleg nekik a kérdés. De magányos lányok is írhatnak, mit tesznek ilyenkor.
2017. jan. 12. 18:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Bár ėn mėg a családommal ėlek, de így is vannak rosszabb napok amikor egyedül ėrzem magam. Ilyenkor próbálom elterelni a figyelmem valami új dologgal ės (mivel a hangulatomon ez nem válltoztat) azt tervezgetem, hogyan tudnėk ebből a helyzetből "nyertesen" kijönni.
2017. jan. 12. 18:32
 4/12 anonim ***** válasza:

Amit mindenki. Sorozatokat nézek, olvasok, játszom a gépen, youtube-on tanulok dolgokat (pl kötni).

Néha unalmas, de nem lehet mit tenni. Eljárni soha nem jártam el.

2017. jan. 12. 18:34
 5/12 anonim ***** válasza:

De szoktam, sokszor, ha nem megyek dolgozni. Ott sokkal jobb, mint itthon. Mikor nem dolgozom, tv, net és 18h.előtt le a boltba, mert vissza felé hatig van nyitva a cuki.

Hatvani vagy kérdező? :)

2017. jan. 12. 18:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha rámtör a magány, elmegyek sétálni vagy edzeni. Úgy nézem a várost, mintha turista lennék, és mindenre rácsodálkozom. Máris kevésbé érzem magam egyedül ekkor.
2017. jan. 12. 18:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, és átérzem a dolgot. Soha nem jártam el, kb. kétszer voltam olyan hagyományos szórakozóhelyen.

Barátok ha nem is távol vannak, de gyerekesek, egyiknél voltam egy hete, a másikat már nem lehet a gyerek miatt zaklatni délután. A másik kettőnek meg kb. azóta nem is létezem és csak két hét múlva veszik fel a telefont miután hívtam őket, hogy bepasiztak.

Most épp azon gondolkodom, hogy elmenjek egy zenés-táncos szórakozóhelyre egyedül. Egyrészt jó lesz egyedül, mert azt mondják, hogy úgy a pasik könnyebben jönnek oda, mint egy csapat lány esetében, viszont mi a f@@@@szt fogok én ott csinálni???

Ezen gondolkodom, miközben sorozatot nézek.

Egyébként pont azért élek otthon és nem egy lakásban egyedül, hogy ne onnan menjek el, és oda menjek vissza az ürességbe munka után. Bár ez így is elég nyomasztó.

Abban igazad van, hogy egy lány bárkit össze tud szedni egy nap alatt, de ma is kaptam három levelet a társkeresőn, az egyik kb. 250 km-ről írt, a másik gáláns lenne, ha stexelnék vele, a harmadik meg megírta, h "igazán fincsi vagyok, szívesen megkóstolna"... Hát... ennyit a mai hódításaimról...

2017. jan. 12. 18:58
 8/12 anonim ***** válasza:
#7: nem gondolod, hogy sikeresebbek lennének a "hódításaid", ha te kezdeményeznél? Akkor mégis te választanád ki, hogy kivel akarsz beszélgetni.
2017. jan. 12. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kezdeményeztem már nagyon sokszor. De ilyenkor az összes pasi azt hiszi, hogy egy krv@ vagyok, és mindenkire rámásznék csak azért, hogy végre megszexeljenek... :(
2017. jan. 12. 19:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Én minden nap depis vagyok.Eléggé magányos vagyok!Én is albérletben szenvedek magányosan,de ez van nem lehet tenni semmit ha nem kellek senkinek!
2017. jan. 12. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!