Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elviselni az egyedül létet?
Nekem sem lesz férjem, gyereket nem akarok, családom, barátaim nincsenek.
Úgy érzem, párkapcsolattal csak veszítek.
szerintem 15-20 éve még sokkal rosszabb volt a helyzet.
- helyedben nem használnék közösségi hálókat, social médiát. ott mindenki csak mutogatja a fake happy életét. beállított képek, hazugságok. engem nagyon depressziósá tett. helyette próbálj élőben ismerkedni, barátkozni. ha nem is jössz össze senkivel, de a barátaidhoz kerülj közelebb.
- videójátékok, netflix, regények, szórakozás. igazából elég jól el lehet lenni. régen az ember nem tudott mit kezdeni magával, de most már annyi alternatív valóság van, ahol könnyű kompenzálni. ráadásul, ha nincs barátnőd, családod, akkor sok pénzt félre tudsz tenni, nem kell spórolnod.
- élj egészségesen, sportolj valamit. szedj vitaminokat. az épp test, segít az elmét is jobban megzabolázni. a sport segít a feszültséget kiadni. kerüld az alkoholt, és a drogokat. rövid távon segítenek, de hosszú távon csak lejtőre visznek.
- háziállat. lehet hülyén hangzik, de nagyon sokat segít. főleg ha olyan típusú ami ragaszkodó. kutya, de akár egy rendesebb macsek is megfelelhet.
- cél. sokkal könnyebb elviselni az életet, ha van valami nagyobb célod. sajna ha a párkeresés kimarad, akkor érdemes keresni valami mást. rástartolhatsz a munkára, tanulásra, jótékonykodás, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!