Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elviselni az egyedül létet?

Figyelt kérdés
Olyan férfiak véleményére vagyok kíváncsi, aki bármit csinált, nem kellett egy nőnek? Hogy lehet ebbe beletörődni, és nem megőrülni?

#remény..
2017. jan. 14. 13:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem kell ezzel foglalkozni. Ha rájössz és elfogadod, hogy egy felnőtt nőnek pontosan annyira joga és feladata kezdeményezni, mint egy felnőtt férfinak, nem kell stresszelned ezen.
2017. jan. 14. 13:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Az a tudat, hogy erre a sorsra lettem predesztinálva, számomra megnyugtató és így legalább nem agyalok azon, hogy az X. csajnak sem kellek, mert mára már eljutottam oda, hogy qrvára nem érdekel a csajozás. Ha mondjuk átlagos kinézetű lennék, átlagos intelligenciával, na akkor már elég depressziós lennék a párkapcsolat hiánya miatt. De a "sz*rból várat nem lehet építeni" jelenség rám is vonatkozik, ennek tudatában pedig bűntudat nélkül hátra tudok dőlni arra gondolva, hogy én mindent megtettem a cél érdekében.
2017. jan. 14. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy nőként írok, de gondold végig: tényleg egyedül vagy? Család, barátok? Tényleg kell párkapcsolat vagy csak ezt csinálják körülötted? Biztos többet nyernél egy kapcsolattal, mint amennyit veszítesz nélküle?
2017. jan. 14. 13:28
 4/9 A kérdező kommentje:
# 3 Könnyű olyanokat írni egy olyan embernek akinek ez megadatik! Se gyerekem nem lesz, se szerető feleség!
2017. jan. 14. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem sem lesz férjem, gyereket nem akarok, családom, barátaim nincsenek.

Úgy érzem, párkapcsolattal csak veszítek.

2017. jan. 14. 13:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem veszítenél vele semmit.
2017. jan. 14. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Mindent. Meg kéne tanulnom főzni, pakolásznom kéne egy plusz személy után, állandóan gondoskodni róla, nem alhatnék egyedül, nem lehetnék egyedül a lakásomban, állandóan ott lenne valaki. Ez egy rémálom.
2017. jan. 14. 14:16
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Én ezt akarom, egy párkapcsolatot, ahol törődöm a másikkal, talán az a baj, hogy túlságosan is vágyom rá, és egyedüllétemet nem tudom értékelni.
2017. jan. 14. 14:40
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem 15-20 éve még sokkal rosszabb volt a helyzet.

- helyedben nem használnék közösségi hálókat, social médiát. ott mindenki csak mutogatja a fake happy életét. beállított képek, hazugságok. engem nagyon depressziósá tett. helyette próbálj élőben ismerkedni, barátkozni. ha nem is jössz össze senkivel, de a barátaidhoz kerülj közelebb.

- videójátékok, netflix, regények, szórakozás. igazából elég jól el lehet lenni. régen az ember nem tudott mit kezdeni magával, de most már annyi alternatív valóság van, ahol könnyű kompenzálni. ráadásul, ha nincs barátnőd, családod, akkor sok pénzt félre tudsz tenni, nem kell spórolnod.

- élj egészségesen, sportolj valamit. szedj vitaminokat. az épp test, segít az elmét is jobban megzabolázni. a sport segít a feszültséget kiadni. kerüld az alkoholt, és a drogokat. rövid távon segítenek, de hosszú távon csak lejtőre visznek.

- háziállat. lehet hülyén hangzik, de nagyon sokat segít. főleg ha olyan típusú ami ragaszkodó. kutya, de akár egy rendesebb macsek is megfelelhet.

- cél. sokkal könnyebb elviselni az életet, ha van valami nagyobb célod. sajna ha a párkeresés kimarad, akkor érdemes keresni valami mást. rástartolhatsz a munkára, tanulásra, jótékonykodás, stb...

2017. jan. 14. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!