Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekükkel egyedül maradt nőtársaim! Hogyan bírjátok elviselni az űrt, amit a férjetek hagyott?
14 év után 1 hete tettem ki a férjemet. Sajnos muszáj volt, sok aljasságot csinált, de most nem ez a lényeg. Szeretnék új életet kezdeni nélküle, de egyelőre nagyon kemény lelkileg: hétvégék, esték...A gyerek sok örömet jelent, de mégis nagyon nehéz most. Anyukám itt volt 2 napot, akkor tudtam magammal is törődni, de mindig nem lehet itt. Valami végtelen űr van bennem, nehéz megcsinálni a napi rutin dolgokat, egész nap foglalkozni a gyerekkel, aki mindig emlegeti az apját. Pici a gyerekem, nem hagyhatom magára sem és próbálok jól lenni, hogy őt ne viselje meg annyira a helyzetünk.
Ti hogyan szedtétek össze magatokat?
Én 30 évesen megözvegyültem, álomszerű volt hónapokig minden.
Szerencsémre úgy alakult, hogy pénzt tudok keresni, én ebbe kapaszkodom. Nagyon szeretek utazni, egyik utazástól élek a másikig.
A gyerek nem társ, így nem is lesz támasz, sőt ő bennem támaszt keres.
Hogy szedtem össze magam?
Hál'Istennek van munkám és így remélem nem kiabálom el, legalább gondtalan vagyok. És ami nagyon fontos, anyu lépett a férjem helyébe. Nem tudtam ismerkedni, nem kellettünk csak ingyenélő férfiaknak, így anyuval költöztem össze.
Köszönöm a válaszaitokat:-)
Sajnálom, hogy Nektek is nehéz. Én amúgy próbálok optimista lenni, előre tekinteni, de néha nagyon vacak.
Meg persze kezdi a nyomulást...de nem engedek!
Többek között ezért is regisztráltam egy társkereső oldalon. Legalább elterelem a figyelmemet.
Mindenesetre én szerencsés vagyok, mert van munkám, gyerkőc bölcsiben. Nagyon fájt, hogy be kellett adnom, de így utólag már jó megoldás.
Kívánom Nektek, hogy maradjatok erősek...bár a gyerek nagy erőt ad, nem hagyhatja el magát az ember.
Minden jót Nektek!:-)
Hát, az az igazság, hogy én megkönnyebbültem amikor végre kiraktam. A gyerekekre való tekintettel nem dobtam ki, megengedtem hogy az egyik szobában lakjon. Kupit csinált, elvárta hogy mossak rá, főtt kaját akart, a hűtőből megette a gyerekek kajáját.
Amióta kiraktam, azóta mindenki nyugodt, a gyerekek is, hogy nem érzik rajtam a feszültséget.
Mennyi idős a gyerkőc? Próbálj meg valami közösséget keresni, kisgyerekes barátnőket és segítsetek egymásnak. Pl. nálam volt már gyerkőc, amikor az anyuka takarított, mert a kicsi bömbölt ha meghallotta a porszívó hangját. A suliban vannak anyukák, akik felváltva hozzák el a gyerkőcöket más szülőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!