Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi, aki már nem gépész-villamosmérnök, orvos, bankár, stb. nagy végzettségű és keresetű, az ne udvaroljon és maradjon egyedül?

Figyelt kérdés
Nem csak ezeknek van párjuk, de látom, hogy ezek mennyire kapósak. Én meg 4 év főiskola, átlagos 170-190 nettó közötti bérrel és ezáltal extra kisebbségi komplexussal, 30 évesen nincs kedvem nőkhöz közeledni, mer úgyis ezeket választják jó eséllyel. Mentőtiszt vagyok. Exem, akit még szeretek, most ,,cserélt le" a volt párjára, aki gépészmérnök.
2017. jan. 15. 19:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

jaj hát igen, 24 évesen én is annyit kaptam egy helyen, csak repültem is onnan, oda már kevés voltam.

maradt a csicska munkahely.

2017. jan. 15. 20:20
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát az a nettó fizetés egyáltalán nem kevés a magyar átlaghoz képest, nekem egy múzeumi állásinterjú során nettó 85-öt kínáltak úgy, hogy természetesen megvan a diplomám, és folyamatban vannak a doktori tanulmányaim. Én már akkor is összetenném a két kezemet, ha a közalkalmazotti bértáblát is sikerülne érvényesíteni ebben a tetű országban, ahol a nem versenyszférában dolgozókat magasról lesz*rja a mindenkori kormányzat. Szerintem nem a pénzed volt a baj, hanem valami más. Ha az exednek nem voltál elég jó, akkor hadd menjen, tudom, hogy ez most nehéz, de majd találsz olyat, aki szeret és megbecsül.
2017. jan. 15. 20:30
 23/27 anonim ***** válasza:

küldött képet a kérdező és sajnos meg kellett állapitsam, hogy ez az ember az a tipus, aki helyett a kinézete csajozik.

Ismerem a jelenséget, sokat láttam.

Persze lehet azt mondani, hogy nem nagy szám a kérdező, de én pl sokkal rosszabbul nézek ki, és ebből kifolyólag nem is jönnek maguktól a nők, mindig dolgoznom kell azért, hogy legyen valami.

2017. jan. 15. 20:33
 24/27 A kérdező kommentje:
Én külsőre egy bő átlagosnak, 10 per 6.5 vagy max extra jóindulattal 7-es szintűnek tartom magamat. De értelmesnek tartom magam, emiatt kedveltek eddig inkább a nők. A fizetésem a béka feneke alatt van.
2017. jan. 15. 20:43
 25/27 anonim ***** válasza:
Lègy orvos tanulj tovàbb vagy menj tudod ki ahol több a pènz az egèszsègügyben.
2017. jan. 15. 21:04
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miből gondolod, hogy azért ment vissza a párod az exéhez, mert ő mérnök, te meg mentős vagy. Ezt mondta, vagy csak a te agyszüleményed?

Ha a 170-190 ezer nettó, akkor a fizetésed egyébként átlag feletti, mert tudtommal a magyar átlagfizetés 160 ezer nettó.

Nem mondom, hogy biztosan nem létezik egyetlen nő sem, aki végzettség vagy fizetés alapján választ párt, de azért a normális többség nem így van vele.

2017. jan. 15. 21:17
 27/27 anonim ***** válasza:

Még mindig itt vergődsz? :D

Elárulom, nem a végzettséged a baj, hanem az, hogy a 7 éves unokaöcsém is kevesebbet hisztizik nálad.

De köszi hogy felvilágosítottál, megyek, és kidobom a szakmunkás páromat, akivel tökéletes a kapcsolatunk, mert neki egyedül kell lennie sajnos, az interneten írták, akkor igaznak kell lennie. :(

2017. jan. 16. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!