Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi, aki már nem gépész-villamosmérnök, orvos, bankár, stb. nagy végzettségű és keresetű, az ne udvaroljon és maradjon egyedül?
jaj hát igen, 24 évesen én is annyit kaptam egy helyen, csak repültem is onnan, oda már kevés voltam.
maradt a csicska munkahely.
küldött képet a kérdező és sajnos meg kellett állapitsam, hogy ez az ember az a tipus, aki helyett a kinézete csajozik.
Ismerem a jelenséget, sokat láttam.
Persze lehet azt mondani, hogy nem nagy szám a kérdező, de én pl sokkal rosszabbul nézek ki, és ebből kifolyólag nem is jönnek maguktól a nők, mindig dolgoznom kell azért, hogy legyen valami.
Nem értem miből gondolod, hogy azért ment vissza a párod az exéhez, mert ő mérnök, te meg mentős vagy. Ezt mondta, vagy csak a te agyszüleményed?
Ha a 170-190 ezer nettó, akkor a fizetésed egyébként átlag feletti, mert tudtommal a magyar átlagfizetés 160 ezer nettó.
Nem mondom, hogy biztosan nem létezik egyetlen nő sem, aki végzettség vagy fizetés alapján választ párt, de azért a normális többség nem így van vele.
Még mindig itt vergődsz? :D
Elárulom, nem a végzettséged a baj, hanem az, hogy a 7 éves unokaöcsém is kevesebbet hisztizik nálad.
De köszi hogy felvilágosítottál, megyek, és kidobom a szakmunkás páromat, akivel tökéletes a kapcsolatunk, mert neki egyedül kell lennie sajnos, az interneten írták, akkor igaznak kell lennie. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!