Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi, aki már nem gépész-villamosmérnök, orvos,
bankár, stb. nagy végzettségű és keresetű, az ne
udvaroljon és maradjon egyedül?
Figyelt kérdés
Nem csak ezeknek van párjuk, de látom, hogy ezek mennyire kapósak. Én meg 4 év főiskola, átlagos 170-190 nettó közötti bérrel és ezáltal extra kisebbségi komplexussal, 30 évesen nincs kedvem nőkhöz közeledni, mer úgyis ezeket választják jó eséllyel. Mentőtiszt vagyok. Exem, akit még szeretek, most ,,cserélt le" a volt párjára, aki gépészmérnök.
Ember én bme gépészre jártam, hogy 166 ezres fizetésért dolgozzak 27 évesen...
Az akkori haverjaim a strébernek kinéző stréber kategoria voltak (NEM INFÓSOK!!!) és többségük már 28 éves elmult, de sehol semmi csaj :D
Természetesen a legjobban kinéző gyereknek van csak csaja, de azt is még az egyetemi időkben szedte össze.
A többi fiu meg kvára nem tudom mit csinál. Mert sokat keresnek az tuti, de hogy ha ennyire zsenik, akkor csajozni miért nem tudnak megtanulni? Vagy legalább jobban kinézni?
Én voltam köztük a legxarabb ember, a leglustább, legjellemtelenebb, leggyávább kis görcs, aztán nekem már volt 3 hosszú kapcsolatom is, meg jópár kaland. De úgy, hogy 21 éves koromig nőt nem láttam.
2017. jan. 15. 19:54
12/27 anonim válasza:
a csajozási siker nem a külsőtől függ, ha nem esett volna még le
2017. jan. 15. 19:56
13/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk ő 7 évvel fiatalabb nőként a TVK-ban biztosan vagy 70-80 nettóval többet keresett vegyészként, mégis velem volt fél évig. Tehát lehet akkor össze sem jött volna velem, ha ez dominált volna nála. Bár már nem tudom, nem könnyű optimistán gondolkodni.
2017. jan. 15. 20:05
14/27 anonim válasza:
VÉKONY nő volt?
2017. jan. 15. 20:09
15/27 A kérdező kommentje:
Volt egy időszak vagy 2 éve mikor néztem, hogy a velem egy időben végzett nők minden 2. egyede mérnök férfit választott. Szerintem nagyon sok a mérnök. Sajna hülye vagyok matekból, ez pedig szerintem totál igazságtalan, hogy ha már nem vagy abból vagy géptan, műszaki dolgokból jó, akkor nem lesz menő (mérnök, informatikus, közgazdász)diplomád, vagy szakmádból kifolyóan jó fizetésed.
2017. jan. 15. 20:10
16/27 A kérdező kommentje:
Aha. Vékony volt. Szőke.
2017. jan. 15. 20:10
17/27 anonim válasza:
óóóóbaz, nekem meg sose jut vékony nő...mármint oylan igazi vékony alkatú...
2017. jan. 15. 20:11
18/27 anonim válasza:
még egyszer leirom:
250 bruttó a fizetésem meg egy 10ezer forintos bkv bérlet.
28 évesen, 3 év munkaviszony után. Gépészmérnök alapdiploma.
Egy nő sem vágta magát földhöz, hogy mit dolgozom. Pedig nem semmitmondó a munkám.
2017. jan. 15. 20:13
19/27 A kérdező kommentje:
Persze még mindig a legjobb egy nb 1-es focistának lenni, 700 ezer-1 millió körül keresnek az átlagosak. Egyszer kérdeztem egy nyíregyházi focistától, akit haverom révén ismertem.
2017. jan. 15. 20:17
20/27 A kérdező kommentje:
Az szinte lehetetlen, mindenhol azt olvasom, hogy kezdő gépészmérnök egész jó 210-220 nettóval indul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!