Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, milyen végzettségű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, milyen végzettségű pasik indulnak előnnyel nálatok?

Figyelt kérdés

2018. febr. 8. 08:46
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
88%

Miért nem a tulajdonságokat kérdezed?

Kedves, figyelmes,céltudatos,jó kedélyű...na valahogy így, meg persze dolgozzon, de sírva fakadnék, ha a végzettsége alapján érdekelne. Nem lehet ennyire képmutató ez a világ.

39/N.

2018. febr. 8. 09:36
 12/51 anonim ***** válasza:
32%
Anno volt olyan barátom, aki dolgozott, nem volt diplomája. Nem zavart különösebben(bár nem is terveztem vele házasságot), de így utólag már azt mondom, hogy ahhoz, hogy jó munkád, jó fizetèsed legyen, többnyire kell a diploma. A fèrjemnek bölcsèsz diplomája van, ami önmagában tudjuk mennyit èr, de nem azzal foglalkozik, külföldi cègnèl hr vezető. Viszont diploma nélkül nem csinálhatná ezt, akármennyire is más területről való a diplomája. Diplomás nő többnyire diplomás fèrfit választ, ezen kár hőbörögni (nyilván kivètel mindig van). Mielőtt valaki nekem esne, nekem jogi diplomám van ès kb. 2 èvvel azelőtt szereztem, mint a fèrjem az övèt.
2018. febr. 8. 09:38
 13/51 anonim ***** válasza:
10%
Folyamatban lévő/ elvégzett egyetemi, vagy főiskolai diploma, lehetőleg ne bölcsész. Ugyanaz, ami nekem van. A mesterképzésben is tervben van.
2018. febr. 8. 09:40
 14/51 anonim ***** válasza:
91%
Lehet hogy ritkaságnak fog szàmítani, két diplomám van, 7 éve dolgozom. Csak annyi elvárásom van, hogy tisztességes munkát végezzen, legyen az kukás vagy mérnök. Nem érdekel a papír.
2018. febr. 8. 09:40
 15/51 A kérdező kommentje:

#6 Ezzel a felszínes általánosító kijelentéseddel én nem értenék egyet.:) Az, hogy neked csak olyan pasikkal volt dolgod eddig, akiknek csak a külsőd számított, az legfeljebb azt bizonyítja, hogy rossz az ízlésed pasik terén és eléggé rosszul válogatsz..;)

Nálam a külső mellett fontos a nő egzisztenciája is, hogy mit tett már le eddig az asztalra, stb. 31 évesen én is túl vagyok már néhány randin, de az a tapasztalatom, hogy a jó kapcsolathoz fontos, hogy hasonló szinten legyünk a nővel egzisztenciálisan is, anyagilag is, mert ha nem, abból csak problémák fognak adódni. Nálam ezért is fontos a diploma is például, mert ha nekem van kettő is, akkor a páromtól elvárom, hogy neki is legalább egy legyen, illetve hasonlóan rátermett, fejlődni vágyó típus legyen mint én vagyok.

2018. febr. 8. 09:42
 16/51 anonim ***** válasza:
43%

Férfi vagyok szakmunkás

engem nem vonz ez hogy kell a diploma mert anélkül senki se vagy

nekem az egyén számít

2018. febr. 8. 09:51
 17/51 anonim ***** válasza:
42%

#15 Felszínesnek nevezel, majd elmondod, hogy neked a külső fontos és a diploma is. Szép öngól..Véleményem szerint egyikünk sem felszínes, ha nem csakis ezek számítanak, hanem a belső is, mindenkinek vannak igényei, de mindegy.

Amúgy senki nem mondta, hogy nekem nincs semmim és “csak bele akarok ülni a jóba”. Dolgozok 2 éve, van félretett pénzem, szüleimtől pedig házam és kocsim. Szóval inkább a barátom ül bele a jóba😀

2018. febr. 8. 09:51
 18/51 anonim ***** válasza:
71%
Nálam a mérnök pasik "indulnak előnnyel".
2018. febr. 8. 09:56
 19/51 anonim ***** válasza:
87%
Szerencse, hogy én "csak" egy autószerelő vagyok, diploma nélkül, így nem másznak rám az ilyenek mint a 74%-o. Helyettük nekem maradnak a normális lányok
2018. febr. 8. 10:00
 20/51 anonim ***** válasza:
74%
Nekem mindegy, csak mérnök vagy programozó ne legyen. Legjobban a tanárokkal, a katonákkal, egy érettségivel rendelkező hullaházi alkalmazottal és mellette zenésszel jöttem ki eddig életem során. Voltam belezúgva ügyvédbe is, az exem informatikus volt, és rosszul voltam attól, hogy mennyire nem tudta elkapni nálam a fonalat. Nagyon nem voltunk egy hullámhosszon. Én egy műszaki és reál antitálentum vagyok, és nem annyira tudnak tűzbe hozni az ilyen végzettségű és munkájú emberek, EDDIGI TAPASZTALATAIM szerint.
2018. febr. 8. 10:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!