Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, milyen végzettségű pasik indulnak előnnyel nálatok?
Miért nem a tulajdonságokat kérdezed?
Kedves, figyelmes,céltudatos,jó kedélyű...na valahogy így, meg persze dolgozzon, de sírva fakadnék, ha a végzettsége alapján érdekelne. Nem lehet ennyire képmutató ez a világ.
39/N.
#6 Ezzel a felszínes általánosító kijelentéseddel én nem értenék egyet.:) Az, hogy neked csak olyan pasikkal volt dolgod eddig, akiknek csak a külsőd számított, az legfeljebb azt bizonyítja, hogy rossz az ízlésed pasik terén és eléggé rosszul válogatsz..;)
Nálam a külső mellett fontos a nő egzisztenciája is, hogy mit tett már le eddig az asztalra, stb. 31 évesen én is túl vagyok már néhány randin, de az a tapasztalatom, hogy a jó kapcsolathoz fontos, hogy hasonló szinten legyünk a nővel egzisztenciálisan is, anyagilag is, mert ha nem, abból csak problémák fognak adódni. Nálam ezért is fontos a diploma is például, mert ha nekem van kettő is, akkor a páromtól elvárom, hogy neki is legalább egy legyen, illetve hasonlóan rátermett, fejlődni vágyó típus legyen mint én vagyok.
Férfi vagyok szakmunkás
engem nem vonz ez hogy kell a diploma mert anélkül senki se vagy
nekem az egyén számít
#15 Felszínesnek nevezel, majd elmondod, hogy neked a külső fontos és a diploma is. Szép öngól..Véleményem szerint egyikünk sem felszínes, ha nem csakis ezek számítanak, hanem a belső is, mindenkinek vannak igényei, de mindegy.
Amúgy senki nem mondta, hogy nekem nincs semmim és “csak bele akarok ülni a jóba”. Dolgozok 2 éve, van félretett pénzem, szüleimtől pedig házam és kocsim. Szóval inkább a barátom ül bele a jóba😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!