Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, milyen végzettségű pasik indulnak előnnyel nálatok?
Akik nem tudatosan választották azt a szakmát, amit. Nekem hatalmas mínusz ez a "hát nem volt jobb ötletem" meg a "hát nem volt más" mentalitású emberek. Legyen az szaki, diplomás vagy bármi
Életművészekkel sem állok szóba és semmilyen olyan emberrel, akinek nincs képesítése. Ennél mindenkiben több van. Aki pedig nem képes szerezni magának egy hivatalosan is elismert végzettséget, arra én nem fogom rábízni egy percre sem a saját vagy a gyerekem életét. Lehet bohóckodni szakmán kívül, apám is megmondta, de legyen papír. Mindegy milyen, de ne egy érettségis vagy 8 általánosos csupasz seggel éljen az ember, mert szánalmas és visszataszító, ha valakinek ennyi az igényszintje.
Diploma olyan területen vagy nagyon közeli, mint nekem.
Mielőtt elkezdene bárki is dobálózni a pénzzel, ez pont nem olyan végzettség, amivel szarrá fogod magad keresni.
Viszont nekem nagyon fontos és nagy előny, ha hasonló az érdeklődésünk és nem utolsó sorban hasonlóan gondolkozunk.
Nem kizáró ok, ha valaki szakmunkás, csak nehezebb lenne vele ismerkedni. Egyébként ismerek olyan házaspárt, ahol a nő diplomás, a férfi kétkezi munkás és már 25 éve teljesen jól megvannak.
AUTÓSZERELŐ!!!!!!
De jöhet még: hentes, kovács, vagy olyan, aki a mr.minit-ben dolgozik.
A diplomás emberekkel sincs bajom, de azoknak ritkán sikerül megőrizniük a józan paraszti logikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!