Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg lenézik a nők a velük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lenézik a nők a velük egy végzettségű és egy bérkategóriában lévő férfiakat?

Figyelt kérdés

Hallottam már olyat minden rétegből. Tehát mekiben dolgozó ismerősömtől hallottam, hogy az ottani kolléganői nem tekintik őt férfinek egyáltalán, meg úgy senkit sem aki ott dolgozik. Nekik az nem férfi, aki ilyen kevés pénzt keres, azt viszont nem tarják problémának, hogy ők is csak ennyit keresnek.

De a diplomásoknál is ugyanez a helyzet, egy jogi egyetemről kikerülő csaj az ugyanolyan pályakezdő és nehézkesen elinduló pasikat nem veszik férfi számba, egy pályakezdő jogász csajnak is már a menő ügyvédek felé kacsingatnak, egy olyan pályakezdő mint ők maguk már nem elég, az nem férfi.

Miért kell ez a lenézés? Miért kell a férfinak mindig többet letenni az asztalra mint amit a nő letesz?

2017. máj. 20. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Akkor hozom a popcornt.
2017. máj. 20. 19:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A nők felfelé ismerkednek, különösen ha szépek is!
2017. máj. 20. 19:34
 3/10 A legrosszabb ***** válasza:
33%
Leginkább azokat nézik le, akik náluk kevesebbet keresnek, de nyilván egy velük azonos bérkategóriájú srác is hátrányból indul egy már kiépített egzisztenciával rendelkező, jól kereső pasassal szemben.
2017. máj. 20. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, még sosem találkoztam olyan nővel, aki egy bérkategóriában lett volna velem :(
2017. máj. 20. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
27%
Amióta van munkám nincs barátnőm, de amíg munkanélküli voltam akkor volt nem egy.
2017. máj. 20. 19:49
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Mostanában fossák a hülye kérdéseket.
2017. máj. 20. 20:44
 7/10 anonim ***** válasza:
nem a munkád, meg a fizetésed mértéke adja a személyiségedet... tehát aki ilyen elvek mentén gondolkodik, és próbál csajozni az hülye, vagy csak sekélyes.
2017. máj. 21. 00:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Aha, persze. Ezért vannak tipikusan tanár házaspárok, orvos házaspárok, ügyvéd házaspárok, a két multis, stb.

Vannak nők akiknek fontos a pénz és vannak nők akiknek nem vagy legalábbis nem az a legfontosabb. Ami a barátodat illeti, az sem mindegy hogy a mekiben az ott részmunkaidőben dolgozó, egyetemre járó lány nem akarta az idejét vesztegetni egy srácra aki azért van ott mert többről nem is álmodik, vagy két egyforma életutat választó fiatalról van szó. De ha az utóbbiról van szó, én azért megkérdezném a srácot hogy gyereket hogy vállalnának két mekis fizetésből (bocsi, egyből mert a lány gyesen lenne ugye...)

Szóval a kérdés nem az, hogy ki mennyit keres, hanem, hogy mindketten eleget keresnek-e ahhoz hogy családot alapítsanak. És mivel a nő fizetése esik majd ki, nem árt ha a férfi nem polcfeltöltő a lidliben. Nem kell többet letenni az asztalra ha mindketten normálisan keresnek.

2017. máj. 21. 09:02
 9/10 anonim ***** válasza:
A postás nők is lenézik a postás férfiakat, szóval igaz a kérdező állitása sajnos... Hogy milyen alapon gondolkoznak igy ezek a nők, azt nem tudom, de az biztos, hogy nagyon el vannak maguktól szállva.
2017. máj. 21. 10:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Helyesen látod.
2017. máj. 21. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!