Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szemétség valakitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szemétség valakitől elvárni azt, hogy diplomás végzettségű legyen, miért kell ezt elvárni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 13:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Tegyél azokra, akik ezt elvárják. A diploma mellé gyakran nem osztanak észt (tiszt. kiv.).
2015. ápr. 13. 13:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele, nagyon hülyén fogják fel.
2015. ápr. 13. 13:42
 3/13 anonim ***** válasza:
Aki ezt elvárja, az nem intelligens.
2015. ápr. 13. 13:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Most ki várja el és kitől? Nem világos.
2015. ápr. 13. 13:45
 5/13 A kérdező kommentje:
Fent vagyok egy társkeresőn és látom, hogy egyesek elvárják ezt. Jó oké neki van diplomája, de ha azt hiszi, hogy ettől lesz valaki intelligens, az tényleg ostobaságra vall.
2015. ápr. 13. 13:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Kell?:D Ez vicces megnevezése a dolognak,mi az hogy kell?

Meg miért is kellene? Ha valakinek nem célja ez,és esetleg nincsen pénze sem rá,vagy nem érzi szükségesnek akkor miért kellene mégis?

Aki ilyet elvár,az tényleg nem egy túl jó gondolkozású szerintem sem.Hozzátenném,hogy én is egyetemre járok és nemsokára végzem.De nem ez határozza meg,hogy kivel állnék össze,sőt nem is érdekel igazából túlzottan.

Meg azért az sem mindegy,mit végzett el és hol.

Mert ahol lébecolni kell csak,az pont semmit nem ér és nálunk is van ilyen szak.A miénken pedig csodálkoznak és egyfolytában kérdezgetik,hogy hogy nincs időnk sokszor bulizni,meg ide-oda eljárni.Hát mert itt bizony kemény követelmények vannak,és nálunk az átlagos vizsgaidőszakban 6 vizsga van,míg náluk maximum 2,de akkor már sírnak...

23/F

2015. ápr. 13. 13:51
 7/13 anonim ***** válasza:
97%
Ez egy szűrő, nem kell kiakadni miatta. Bár nem feltétlenül van így, de nagyobb eséllyel sötét bunkó egy nyolc általánost végzett, mint egy diplomás.
2015. ápr. 13. 13:52
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
miert lenne mar szemetseg? Ez egy szuro, es lathatoan teged is remekul kiszurt.
2015. ápr. 13. 13:55
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem mindenkinek joga van az elvárásait megfogalmazni. Ezen az alapon a magasságot sem szabadna meghatározni. Mindegy, hogy 150 vagy 200 cm.
2015. ápr. 13. 13:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Hagyjad ne foglalkozz ezzel. Ha valakinek ez élrt halál szükséglet akkor keressen olyat és nem éri meg időt pocsékolni rá.
2015. ápr. 13. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!