Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít-e egy kapcsolatban a férfi végzettsége, ha pl. a nő diplomás orvos, a férfi pedig egy sima szakmunkás érettségi nélkül, de helyette rendelkezik 2 felsőfokú nyelvvizsgával is és rengeteg dologban kreatív?
Általános tapasztalat nőként, hogy diplomás nők 97%-ban diplomás férfit fognak választani.
Sok helyen számít, és elő is kerül konfliktusokban, hogy nekem berzeg van diplomám!
Szóval nagyon, nagyon számít.
Előbb jött a szerelem minthogy kiderült a végzettsége. Amúgy meg ő sikeres a szakmájában én meg eladó vagyok egy TESCOBAN a diplomámmal... Szóval miért is számít?!
L
Nem annyira végzettség, hanem inkább intelligencia, kulturális igényszint kérdése. Azért nekem az a tapasztalatom, hogy a hagyományos értelemben vett "értelmiségi lét" jár egyfajta életmóddal, kommunikációs kultúrával és kulturális igényekkel, ami persze egyénenként változó lehet.
Diplomások között is akadt már olyan, aki társkeresőn "mizujs"-sal írt rám és tőmondatokban kommunikált és számára a kulturális élmény egyenlő a Barátok közt megtekintésével....
semmit nem számít!
egyszerűen vannak emberek akik érnek valamit,és akik semmit sem,ez nem végzettségtől függ...bármilyen végzettsége lehet az embernek ha nem ér többet mint egy fejlövés
és ezekből van sok D:
Attól hogy valakinek diplomája van lehet tahó!
Mindennap látok ilyen embereket. A párkapcsolatban az a fontos hogy lelkileg, szellemileg, sexuálisan tökéletes harmóniában legyetek! A párom nem az ideális társ, de kis toleranciával jól megértjük egymást, mivel én sem vagyok tökéletes, és ti sem, mindannyian!
Nekem az a véleményem, hogy csak rövidtávon működhet egy szakmunkás férfi és egy diplomás nő között a kapcsolat. Amint elmúlik a fellángolás "lila felhő, rózsaszín köd", kijönnek a hibák. Nem azt mondom, hogy egy diplomás nem lehet bunkó és egy szakmunkás nem lehet művelt. Inkább alapvető viselkedési és illemszabályi gondokról beszélek.
Hiába felmondja a történelmet a szakmunkás férfi, de egy társaságban már nem tud viselkedni. Kielégítő neki, hogy munkából hazamegy, eldől a tv előtt és elvárja, hogy az "asszonyka", akit még csak 3 hónapja ismer, már mosson, főzzön, takarítson és persze a vágyait kielégítse. A barátnő mit kap ezért? Romantika, megértés, figyelmesség, stb., ami egy alapvető kapcsolathoz hozzátartoznának az nincs meg, "az a bizonyos varázs". Így csak elmennek egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!