Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szemétség valakitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szemétség valakitől elvárni azt, hogy diplomás végzettségű legyen, miért kell ezt elvárni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 13:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Nem szemétség valakitől elvárni, hogy 160 centinél több, 55 kilónál kevesebb, és 30 évnél fiatalabb legyen?

Nem. Ha ilyet olvasok az adatlapon, akkor továbblépek, és nem futok fölösleges köröket, valószínű, hogy az illető nem engem keres.

2015. ápr. 13. 14:09
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem szemétség. Ahogyan van aki egy bizonyos magasságot vár el, vagy azt hogy ne legyen gyereke, ne dohányozzon stb. Ez alapján tudod eldöntetni hogy te kellesz-e neki vagy valaki más.
2015. ápr. 13. 14:19
 13/13 anonim válasza:
Az én véleményem szerint, az hogy valakinek nincs diplomája, nem azt jelenti hogy műveletlen vagy buta. Én eppen a megszerzéséért kűzdök,de ha megszerzem, attól még nem fogom felsőbbrendűnek tartani magam (Mint a mostani és volt pedagógusaim többsége), mert ismerek olyat, akinek csak 8álltalánosa van, mert fiatalon őt senki nem tartotta el, és16 évesen már dolgoznia kellet. Ettől fügetlenül, egy remekül működő vállalkozást vezet, intelligens és kifejezetten művelt. Szerintem a diplomás emberek 70%-ánál okosabb. Úgyhogy igen ..... nagy bunkóság lenézni valakit, mert nem magasan iskolázott, mert nem bitos hogy a szorgalmával vagy az eszével van baj. És ha valaki intelligrns embert keres, beszélgessen vele, és ne a bizonyítványait nézze át. (Az esetleges helyesírási hibákért elnézést kérek. :DD)
2015. ápr. 29. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!