Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi itt miért mondja hogy a nők a pénzre mennek?
Gondolom tapasztalatból.
Én még olyanról soha az életben nem hallottam, hogy egy nő azt mondta volna "neked túl sok pénzed van, ezért nem kellesz", a fordítottja már biztos elhangzott párszor a történelem során.
Egyébként miért nagy ügy ez, az mondanak amit akarnak!
Mert vannak olyan nők akik pénzéhes állatok
vannak akik emiatt mennek hozzá másikhoz vagy ezért vannak a párjukkal
Nem mindenki ilyen:)
Ezt a sztereotípiát köszönhetjük az olyan nőknek akik vén gazdag trottyok mellé házasodtak be mert a papi gazdag
Na meg az ilyen agyrombolós másorokért mint az éjjel nappal Budapest meg egyéb szennyek amikben direkt ilyen alja nőket mutogatnak :'D
Nem minden nő ilyen :) Senki se becsül meg senkit ez a világ
crip4life, és mi van, ha valaki "nem jól öltözött"? Én fél milla körül keresek, és egy szakadt kabátban meg túranadrágban járok.
"nem kell álltalánosítani"
Nem kifogásokat keresek, nem vagyok lúzer ;)
Te is írtad, "igényesebbnek lenni, intelligens hobbit találni, sportolni", szerinted ezek mennek pénz nélkül?
Persze most jössz azzal, hogy nem kell konditerembe járni, le kell menni futni az utcára bla bla bla..
De ha csöves szakadt ruhákba jársz és még egy virágot se tudsz venni akkor nem jönne össze veled senki(maximum egy másik hasonló kaliberű lány).
De én most nem ezeket a pénzéhes nőket védem, mint a Vajna Tímea, csak szerintem álszentség ezt mondani, hogy nem kell pénz egy barátnőhöz... pénz nélkül nem hogy normális barátnő, de semmi sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!