Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, milyen végzettségű pasik indulnak előnnyel nálatok?
Rég rossz, ha a végzettség a döntő.. :/
F. Érettségim van, meg 2 gépipari papirom, és akkor mi van.
Az érettségije legyen meg, és dolgozzon. Mindegy hogy mit, de legyen tisztességes munkája és legyen értelmes, lehessen vele beszélgetni és tudjon helyesen írni! Én most végeztem az egyetemen 3 hete. Épp munkàt keresek.. Hát ha szakmunkás lennék,már rég lehetne munkám. Senkit nem szabad leszólni mert nem diplomás. Nem ez a lényeg egy kapcsolatban. De persze mindenki máshogy gondolkodik. Én nem ilyen szempontok szerint válogatok..
23N
Nálam az olyan életvidám férfiak vannak előnyben ,akiknek hivatásuk van és nem munkájuk.
Az olyanok,akik szeretik amit csinálnak.
Ez kb az egyik legfontosabb.
#24: Ja akkor te pontoztál le mindenkit mert szerinted mindenki hazudik. Ha ilyen gondolkodásod van, akkor biztos nem voltál még szerelmes. Hiszen magába az emberbe kell beleszeretni nem egy darab papírba. De az ilyen megkeseredett nőgyűlölőknek felesleges is beszélni,akinek annyi az élete hogy ül a gyakori előtt és nyomkodja a piros kezeket. Ez aztán a teljesítmény :)
Kérdező szép kis provokáló kérdést hoztál össze. Most gondolom röhögsz hogy mindenki egymásnak esik meg lepontozgatják egymást :)
#17:"szüleimtől pedig házam és kocsim. Szóval inkább a barátom ül bele a jóba😀"
Tipikus apuciék a sggem alá raktak mindent esete. És ilyen alapon vársz el diplomát a másiktól. Elkényeztetett liba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!