Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen típusú külsejű pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen típusú külsejű pasik milyen eséllyel indulnak a párkeresésnek?

Figyelt kérdés

165-170 cm közötti férfi. Nagyon vékony testalkat magas hang erősen kopaszodó haj és szemüveges.

Elég sok ilyen típust látok utcán. Tényleg egy ilyen férfi egy nőnek sem kell?

2016. dec. 27. 00:52
 1/8 anonim ***** válasza:
6%
Jól írtad, egy nőnek sem kell.
2016. dec. 27. 00:53
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Unokatesóm ilyen, 31-32 lehet. Két gyereke és felesége van.
2016. dec. 27. 01:06
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

Én sok ilyet nem látok, habár a kopaszodó alapján inkább a 40-es korosztály lehet ez, míg én inkább a huszonéveseket nézem.

Amúgy átlagban tényleg nem ez a tipikus nők kedvence. De megfelelő személyiséggel azért lehet rajta javítani. Meg mondjuk öltönyben mászkál máris több nő utána fordul ha csak a külsőségeket vesszük. Szemüveg nem hátrány, sok pasin még dob is, okosabbnak tűnnek. :) Összességében hátránnyal indul egy alacsonyabb, kopaszodó férfi de azért reménytelennek se mondanám. A magasságával sok mindent nem tud kezdeni, de ha kicsit izmosodik a testalkat javítható, a kopaszodást rövidre vágott hajjal lehet palástolni, a magas hang meg akkor zavar ha tényleg már nőiesen magas.

2016. dec. 27. 03:34
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Ha ilyen ipkizláb-vagy hogy hívták gyakorin-szerű emberke,aki így néz ki,de már rögtön leszól minden nőt,aki nem vékony,szűzen hal meg,de az ilyen rá is szolgál.Egyik unokatesóm pasija 23 éves és kopaszodik, hasonló magasságú,mégis van egy kislányuk.
2016. dec. 27. 05:11
 5/8 anonim ***** válasza:
7%
jááájj ásd el magad de most rögtön
2016. dec. 27. 06:03
 6/8 anonim ***** válasza:
12%
Nulla, az ilyennek soha nem lehet nője, hacsak nem kőgazdag. Akik azt írják, hogy ismernek ilyet, és gyereke van, azok hazudnak.
2016. dec. 27. 07:39
 7/8 anonim ***** válasza:
11%

"Akik azt írják, hogy ismernek ilyet, és gyereke van, azok hazudnak."

Vagy "netuddmeghogynézki" kategóriájú felesége van.

Amúgy az ilyen típusú pasinak (és is ilyen kaliberű vagyok, de szemüveget nem hordok, nem is kopaszodok és jóképű is vagyok) annyi esélye van átlagos külsejű barátnőt felszedni, mint a magyar válogatottnak vb elődöntőbe jutni. A kondizás meg talán ront is a helyzetükön, mert aránytalanabbak lesznek és az talán még inkább visszataszító a nők számára, mint egy szolid, alacsony és vékony testalkat. Vagy ahogy szoktak gúnyolódni a csajok az ilyen srácokon, hogy "könnyebb átugorni, mint megkerülni".

2016. dec. 27. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:

A gyerekkori legjobb barátom is 21 évesen kezdett el kopaszodni, és jóformán már alig van haja, szemüveges, igaz nem olyan vékony alkat de mégis már 2 éve van neki elég komoly párkapcsolata, már fél éve együtt is élnek a barátnőjével, és már komolyan tervezik a gyerekvállalást is.

Nem lehetetlen a helyzeted, én elég erős mackós alkatú srácként is tavaly ilyenkor már elkönyveltem magamnak hogy soha nem lesz senkim és egyedül, magányosan fogom leélni az életem és úgy halni meg. Nem sokkal később úgy alakult az életem hogy összefutottam egy kedves lánnyal akivel spontán elkezdtünk beszélgetni, és utána nem sokkal később össze is jöttünk.

Előtte sosem volt barátnőm, szűz voltam még 23 évesen. Csókolózni csókolóztam lányokkal amikor időnként eljártam bulizni, meg volt egy lány az életembe akibe igaz nem voltam szerelmes, csak barátok voltunk de ő megmutatta nekem hogyan kell csókolózni, de ennyi.

Van egy munkatársam aki totál egy átlagos férfi alkat de neki sosem volt barátnője, és ő neki inkább a csendes jelleme miatt nem lesz soha barátnője.

2016. dec. 27. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!