Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a titka a sikeres párkeresé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a titka a sikeres párkeresésnek?

Figyelt kérdés
Egy jó párkapcsolatnak? Mostanában nem jön össze semmi és nem látom az okát. Esetleg privátban is szívesen beszélek róla.
2016. júl. 10. 14:41
 1/8 Noblesse Oblige ***** válasza:

Nekem pont akkor jött a párkapcsolat amikor lemondtam róla és inkább az életemre fókuszáltam.

Szerintem nem kell ráfókuszálni. Mert azt megérzik és elriaszt.

Inkább az életedre kell koncentrálni és jobbá tenni. Fejleszteni magadé és új élményeket szerezni. És ha adódik alkalom az ismerkedésre, akkor megragadni a lehetőséget.

2016. júl. 10. 14:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Kommunikációban való egymásra hangolódás, több szempontból.
2016. júl. 10. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincs nyitja, valaki össze-vissza kapadozik és semmi nem sikerül neki, valaki leszarja és minden összejön.
2016. júl. 10. 15:06
 4/8 A legböszmébb Feri ***** válasza:

Ne görcsölj rá.

Foglalkozz magaddal, élvezd az életet, és elsősorban magadnak akarj megfelelni. A többi majd jön magától.

2016. júl. 10. 15:12
 5/8 anonim ***** válasza:

sajnos nekem se sikerült,így nem tudom mi a titka a sikeres párkeresésnek ,ugyanolyat kell keresni és találni

szerencse a titka

sok sikert és szerencsét kívánok! 30N

2016. júl. 10. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Körvonalazódjon benned, hogy mit vársz el egy párkapcsolattól, írj róla egy listát, hogy mi az amit elengedhetetlennek tartasz hogy jól érezd magad benne. Ezután próbálj meg ennek eleget tevő társat találni, és az elvárásaidból ne engedj. Nagyon sokszor látok olyat hogy együtt van valaki a partnerével közben meg: ezt se csinálod, bárcsak ilyen lennél, miért nem tetted már meg megint ezt nekem stb. Ha valakivel nem vagyunk egy hullámhosszon nem elégíti ki az igényeim és én sem az övét, akkor sikertelen a párkapcsolat. Ezért kell tudni mit akarsz és nem beérni kevesebbel.
2016. júl. 10. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha férfi vagy, akkor jól kell kinézni vagy gazdagnak kell lenni. Ha nő vagy, akkor nem kell minden jelentkezőt elutasítani.
2016. júl. 10. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:
56%
Én úgy tapasztalom, hogy férfiként a párkapcsolat létrejöttének legelső feltétele, hogy légy magas és nézz ki nagyon jól. Sajnos mivel én alacsony vagyok és ronda, ezért soha, egy lány sem adott még esélyt az ismerkedésre, hiszen a külsőm miatt azonnal elutasítanak. Tehát férfiként rossz külsővel nem lehet az embernek még csak sikertelen kapcsolata sem.
2016. júl. 10. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!