Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan lánnyal, akinek az az álma, hogy sikeres író legyen, vagy naivnak találnátok?

Figyelt kérdés

Még nincs kész a kéziratom, de már dolgozom rajta jó ideje, és viszonylag sokat meg is írtam már belőle. Küldtem már részleteket egy-két barátomnak is, de főleg ismeretlen embereknek, mert ők nem elfogultak velem szemben, és egyelőre mindenkinek nagyon tetszett, nem kaptam egy negatív kritikát sem, csak néhány észrevételt, javaslatot, aminek örülök is, mert egy kívülálló jobban meglátja az esetleges logikai hibákat, vagy kifejtetlen részeket.

Szóval, ha befejezem, mindenképpen be szeretném beküldeni valamelyik kiadónak, aztán hátha elfogadják. :)

Szerintetek mondjam ezt el ismerkedéskor, hogy nekem ez a hobbim? Mert ez azt is jelenti egyúttal, hogy elég otthonülős, elmerengős fajta vagyok, szükségem van az egyedüllétre, és ez ugyebár nem túl izgalmas.

20N

2016. jún. 16. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Küldd majd át, szakmai szemmel átnézném. Nem naivitás, de csomóan le fognak beszélni róla, mivel irigyek a művészi hajlammal bíró emberekre. Ugyanakkor nagyon sok munka is lesz vele, lehetséges, hogy 50x elutasítják és csak utána fogadják el 51.-re.
2016. jún. 16. 20:13
 2/12 anonim ***** válasza:

Én is író szeretnék lenni :) Hátha :)

24/F

2016. jún. 16. 20:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Elolvasnám az írásait, ha tetszenének, akkor igen. :)
2016. jún. 16. 20:20
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
#2: ez a te munkád. Csak rá akarod itt húzni egy ismeretlenre a vizes lepedőt, mert nehéz megbékélned a sorsoddal. Szar lehet neked. Kérdező ne higyj el itt senkinek semmit. Csak küldd át, véleményezem.
2016. jún. 16. 20:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha nem erre alapozod az életed (semmi pénzkeresés, vagy tanulás, csak egész nap ülsz, és mereng, gondolkodsz, szugerálod az univerzumot), hanem csak hobbi, álom, akkor nincs vele semmi gond, sőt. Sose baj, ha az embernek vannak álmai :)
2016. jún. 16. 20:24
 6/12 anonim ***** válasza:
1 évvel vagyok fiatalabb nálad úgyhogy rengeteg lehetőséget számbavettem, köztük az írói pályát is, a volt magyartanárom szerint is lenne hozzá tehetségem, úgyhogy akinek van annak annyira nem naivitás, még lehet hogy én is megpróbálkozom:D amúgy ha nem nagy kérés, egy-két részletedet én is elolvasnám ha szabad:)
2016. jún. 16. 20:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha író szeretnél lenni, akkor írj. Ma már könnyen ki lehet adni bármit magánkiadásban is, nem kell ahhoz kiadóknál házalni.

Ami pedig a realitásokat illeti: sikeres író akkor lehet valakiből, ha vagy már eleve ismert, vagy a kiadó nagyon sok pénzt tol a reklámozásba.

Egészen kiváló írók könyvei hevernek a könyvesboltok polcain anélkül, hogy felfigyelnének rájuk.

Meggazdagodni, de még megélni se írásból nem lehet. Még a bestsellerek szerzői is nehézkesen jutnak a pénzükhöz, ha egyáltalán hozzájutnak, olyan a hazai könyvkiadási struktúra. Kötetenként a legkevesebb jut a szerzőnek, a legnagyobb rész a kiadóé és a könyvkereskedőé, és igencsak jellemző a körbetartozás a piacon.

Sajnos "sikeres" író abból lesz, aki valamilyen más módon el tudja magát adni, fel tudja hívni magára a figyelmet. Pusztán azzal, hogy valaki jól és jót ír, Magyarországon még senki nem lett sikeres.

Szóval hobbinak jó, de egy "főállású" írót sem ismerek, pedig több (többkötetes) barátom, ismerősöm van. Mindannyian dolgoznak főállásban és néha kiadnak egy-egy könyvet, amiből éves szinten kapnak pár tíz-, vagy százezret, de ahhoz is csak nehézkesen jutnak hozzá, tehát nem egy fix megélhetés.

2016. jún. 16. 20:54
 8/12 anonim ***** válasza:

Ismertem egy lányt, akinek ugyanez volt az álma, mellette tanult hagyományos szakmát is, a végén összejött neki a könyv, de nem futott be.

Miért ne jönnék össze egy ilyen lánnyal, ha csinos, kedves, értelmes, és helyén van a humora (ami mondjuk egy írónál nem hátrány)

2016. jún. 16. 20:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Persze, az anyagi hátterem megvan hozzá, hogy l tudjam tartani, és egész nap írhasson, csak itt ebben az országban nem ez a tipikus egykeresős családmodell.
2016. jún. 16. 21:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nem ilyen Oravecz szintű, akkor nincs vele probléma.
2016. jún. 17. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!