Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan nővel aki már volt valaha szerető szerepben?
Figyelt kérdés
Természetesen olyan szerep ahol a feleség barátnő nem tudott erről2016. jún. 16. 15:56
1/10 anonim válasza:
Én nem. Szóval szerintem aki ilyen helyzetbe került, az ne mondja el a párjának, maradjon csak az ő kis titka. Én nem tolerálnám és akármilyen szerelemben is lennék, szakító ok lenne számomra.
4/10 anonim válasza:
Ki nem sz arja le? Ha 10 évig nem jön a nagy Ő, akkor pazarolja el a fiatalságát, és mondjon le teljesen a szexről? Vicc. :D
25F
7/10 anonim válasza:
Engem nem érdekelne. Elvégre nem ő volt mással a párja mellett, a szexre meg mindenkinek szüksége van.
8/10 anonim válasza:
Van olyan itt, aki még nem hibázott? Van olyan itt, akit még nem vertek át? Na ezen gondolkodj.
9/10 anonim válasza:
Ilyen "erkölcsös" nő nem kéne. Kitudja mire képes még, ha nem számít neki, hogy tönkretesz egy családot.
10/10 anonim válasza:
Azért az a család se két fillér, ahova belefér egy harmadik.
Amúgy én voltam szerető, sok xart nem ért az a "házasság", amiben a férfi élt, de tényszerűen szerető voltam, mivel nem vált el közben.
Azóta eltelt tíz év, feleség vagyok, hűséges, sziklaszilárd feleség és két gyerek anyukája. EZ egy igazi család. Ide nem fér bele harmadik.
Aki szerint szeretőre nem lehet építeni, szerintem először gondoljon végig néhány lehetőséget, mert nem minden fekete vagy fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!