Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a férfi szerintetek első ránézésre jó eséllyel indul a társkeresésben jobb nőknél? Lányok nektek tetszik?
Pont hogy stylist, és a leghíresebb a férfiak közül youtubeon :D
Raksz olyat akkor akinek szerinted jó a stílusa?
Akiknek esetleg van több szabadideje, kedve, energiája írna kicsit részletesebb kritikát is?
Persze jöhetnek a rövidek is mint az első kettő.
az jön le róla,hogy 45 éves vagyok,de 25nek akarok tűnni és véletlenül sem a korosztályomban vagy a körül ismerkednék.
viszont ha máshonnan nézzük,akkor 45 körüli létére jól tartja magát,csak nagyon nem jóképű.
33 éves férfiként állítom, hogy tipikusan az az "is-is" hapsi. Ha az első mondatában szarrá alázza az összes Humor Haroldot, akkor maga lesz a megtestesült tökéletes férfi, akit minden nő férjül akarna venni.
Viszont ha egy megfontolt, körültekintő, figyelmes, illedelmes, kevésbé feltűnősködő férfi, akkor meg egy genetikai zsákutcának minősül.
Az ilyen dekoltált, feszülős póló számomra alapból azt sugallja, hogy a viselője suttyó.
A tekintete is sunyi, nem mosolyog.
Fülbevalója van, az is azt sugallja, hogy suttyó.
A testtartása se szimpi.
Összességében egy egoista, nőket (és a többi pasit) lenéző, önző személyiségre tudok asszociálni a képről.
Stílusra akik szimpatikusak:
[link] (külsőre önmagában abszolút nem tetszik, de a stílusa nagyon jó, és mégis tud vonzó lenni, szerintem kiváló példa ide)
Szerintem kifejezetten olyan arca van, mint amiket a filmekben látni az ilyen mexikói drogdíler alkoholista asszonyverőknél. Nekem legalábbis totál ez jön le első benyomásnak. Az a fajta, amelyik tájszólással beszél, természetesen nyelvtanilag helytelenül, és eleinte mindig nagyon erőltetetten kedveskedik a "hölgyeknek", de amint a kicsit is butábbat befűzi, egyből előkerül a nadrágszíj és a "denekedazadolgodhogyfőzzrámakhurwaanyád".
Azt hiszem, a fentiekből lejön, hogy nekem kifejezetten nem tetszik :D
Nagyon nem jön be.
Őszinte leszek, taszít.
Nekem Jeffrey Dean Morgan és Norman Reedus stílusa jön be.
Fontos még egyszer, hogy a stílusukat említettem, nem az arcukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!