Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a férfi szerintetek első ránézésre jó eséllyel indul a társkeresésben jobb nőknél? Lányok nektek tetszik?
Nekem egyetlen "örökszűz" pasi ismerősöm van, ő kifejezetten jóképű, jó kiállású, csak azért nem mondom, hogy "macsó", mert nőkhöz abszolút nem is közeledik semmilyen formában.
De mg a legcsúnyább, legbutább, legidegesítőbb srácoknak is van egész vállalható nőjük :D
Áhh, nem tudnád überelni a srácot.... egész napját azzal tölti, hogy youtube videókból idéz, ráadásul rosszul. Egész álló nap Narancs, tetves és dugó, Mónika show, Potter Albert, és hasonlók ömlenek belőle, ezen kívül max vihogni tud. Fürdeni kb havonta egyszer szokott, fogat mosni kb soha. Ahányszor láttam, mindig részeg volt, és 1 órán belül üvöltve hányt. Vagy épp táncolt az út közepén egy összeszabdalt pólóban. Ja, öltözködési stílus: "kukás sapka" vagy keménykalap évszaktól függően, ujjatlanra szétvágott bandás póló, betűrve a (rövid)gatyába, szandál (jó esetben zokni nélkül), vagy túrabakancs télen, hasitasi. Ha alkoholt fogyaszt, akkor nagyon szeret meztelenre vetkőzni mindenki előtt. (Szeret alkoholt fogyasztani) Cigizik, de soha nem vett még cigit, mindig másoktól nyúlja le. A barátomnak el kellett vele beszélgetnie, és kilátásba helyezni egy alapos verést, mert folyton taperolt (erőszakosan), meg az ölembe akart ülni, stb.
És VAN NŐJE. Hogy hogyan és miért, azt senki nem érti a társaságból, de van.
oké, egy darabig azt hittem, hogy ezeket az akadályokat simán veszem, de a mónika show... :)
egy szó mint száz, mint mondtam, nem vagyok az örök szűz típus annak ellenére, hogy mostanában nem mennek a dolgok túl fényesen, és továbbra is tartom, a szürke egér srácoknak fényévekkel nagyobb esélye van a 0 nőre, mint az ilyen típusnak...
Nem tudom hogy mennyire sorolhatom magam a "jobb nők" közé :D
Nekem ez a pasi nem igazán jön be, nem lenne esélye nálam, ha csak a külsőt nézzük. Nem tetszik a teste, az én ízlésemnek túl izmos, az kisfiús manóarca pedig szintén nem bejövős. Az öltözködésével nincsen bajom, teljesen egyszerű.
Egyébként nem vagyok válogatós pasik terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!