Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom ha túl nagy falatnak érez a férfi?
Figyelt kérdés
Ha így van,akkor mit tehetek ez ellen?
Én is akarok vele kapcsolatot.
2016. okt. 20. 23:50
1/6 anonim válasza:
Cumi! ez lett a nagy női igényekből egóból.. a férfiak szépen kezdenek úgymond rászokni arra hogy nem minden arany ami fénylik :) Tehát nem hinném hogy ezen tudnál te változtatni, ez társadalmi szintü, általános dolog. Maximum annyit tehetsz hogy nem öltözől és nem viselkedsz olyan kirivóan, az adna egy csöpp bizalmat egy férfinak, h nem egy olcsó rbanc vagy
2/6 anonim válasza:
Férfi logika (értsd: józan paraszti ész), de ha szeretnél valakitől valamit, és attól félsz, hogy ő erről esetleg nem tudhat, akkor a legcélravezetőbb módja ennek az elkerülésére az, hogy ezt számára is(!) egyértelműen jelzed.
3/6 anonim válasza:
#1: Miből gondolod, hogy a kinézetére érti? Én valahogy inkább arra gondoltam első olvasatra, hogy a kérdezőnek jobb, felelősebb munkája és/vagy anyagi körülményei vannak.
4/6 anonim válasza:
Aha,azért én valamit nem értek!
"Én is akarok vele kapcsolatot." Ezek szerint te tudod,hogy te érdekled őt komolyan.Akkor gondolom méltattad válaszra.Akkor viszont megbeszéltétek a dolgaitokat nem?
Vagy ha nem tőle tudod akkor miért nem közlöd vele,hogy te is akarod őt és miért nem beszélitek meg?
5/6 anonim válasza:
Ha nem néz ki legalább olyan jól férfiban, mint te nőben, akkor felesleges erőltetned, úgysem maradnál vele sokáig.
6/6 anonim válasza:
Akkor lehet hogy fogynod kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!