Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogyha régóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogyha régóta padlón vagyok mindig jön egy lány, aki még belém is rúg?

Figyelt kérdés
Mindig úgy érkezik mint egy reménysugár, hogy na majd vele működni fog, de aztán ismerkedésünkkor kimért hidegséggel szememre olvassa a hibáimat, képtelen megérteni a helyzetem és kiábrádnulva szó nélkül tovább áll. Ez már 1 éven belül a második ilyen eset. Most már ott tartok, hogy rohadtul nem akarok párkapcsolatot, lehet nem is nekem való és a nők csak arra fognak kelleni. Annyira padlón érzem magam az ilyen miatt.

2016. okt. 20. 12:36
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
82%

NE akkor ismerkedj, mikor padlón vagy, a nő pedig nem megmentő és reménysugár. Nem azért akar veled ismerkedni, hogy ragtapasz legyen a lelki sebeidre, legyen kit lelki szemetesládának használni, és megvigasztaljon sanyarú helyzetedben. Az az anyukád!

Szóval ha legközelebb lelki gondod van, akkor egyetlen nőtől várj vigaszt, anyutól, aztán ha otthon átsírtad magad a válltömésén, és képes vagy férfiként kiállni a világ színe elég, majd menjél csajozni.

Nem a nőkkel van a baj, ha nem akarnak szárazdajkák lenni egy picsogó kisgyerek mellett! Tudod, ők férfit keresnek. Hihetetlen, ugye?

Erre meg talpig férfiként bejelented, hogy neked nő már csak arra kell! Tényleg, igazad van: máris közelebb kerültél egy egészséges párkapcsolathoz.

Neked tényleg nem való nő, még arra se! Sírással és panaszkodással amúgy sem igen lehet felszedni senkit egyéjszakásra.

2016. okt. 20. 12:43
 2/32 anonim ***** válasza:
27%

Egyetértek az elsővel.

Egy nő TÁRSAT keres, akivel élményeket lehet megosztani, akivel jól érezheti magát. Egy padlón lévő emberrel SENKI nem érzi jól magát. Először emeld fel magad a padlóról (ha kell, szakember segítségével), és utána tapadni fognak rád a nők.

2016. okt. 20. 12:45
 3/32 anonim ***** válasza:
70%
3-as, te valamit nagyon nem értesz... nem fogok különórát tartani szövegértésből, ennel egyszerűbbet is tudok: képzeld el azt, hogy ismerkedsz egy nővel, aki folyton panaszkodik neked (pl. az exéről, a munkájáról, arról, hogy sz..r az élet), sajnálja és sajnáltatja magát, és téged használ "lelki ragtapaszként" a bajaira. Neked ez vonzó lenne? Jól éreznéd magad egy lelki roncs társaságában, ahogy folyton lehúz és "elszívja az energiádat"? Ez nem azt jelenti, hogy az említett nő (vagy a kérdező) egy sz... r ember, egy nagy nulla, és soha nem lesz senkije, hanem azt, hogy éppen egy olyan életszakaszban van, amikor egész egyszerűen nem alkalmas párkapcsolatra. Szépen össze kell szednie magát egyedül, esetleg barátok segítségével, aztán ha sikerült, teljes, egész emberként beleállni a társkeresésbe...
2016. okt. 20. 13:00
 4/32 anonim ***** válasza:
38%

#1: Ha viszont egy srác mondja azt,hogy nem akar egy nő lelki szemetesládája lenni,illetve nem igazán érdeklik a problémái akkor meg el van könyvelve tapló,parasztnak.Ez eléggé érdekes,nem? Kérdezem én hol van ilyenkor a megértés és a támogatás? Vagy csak akkor vagyunk együtt valakivel,amikor megy a szekér? Hol van a jóban-rosszban történet,amire a nők úgy vágynak?

Oké,azt elismerem,hogy a folytonos rinya taszító,de ha valaki tetszik és kezdek iránta valamit érezni és látom rajta,hogy napok óta valami nem oké,akkor megkérdezem,hogy mi a baj,nem? Nem pedig még egyet belérúgok,hogy érezze mégszarabbul magát.

2016. okt. 20. 13:00
 5/32 anonim ***** válasza:
78%

5: Induljunk onnan, hogy nincsenek együtt, még csak ismerkednek.

Ő pedig a legrosszabb formáját hozza. A csaj nem fog azért esélyt adni, mert "lehet, hogy nem egy rinyagép, csak két hónapja rossz passzban van folyamatosan". Kinek van erre ideje?!

A jóban rosszban akkor él, ha volt már benne jó is. Amikor az ismerkedés is kínszenvedés, és egy jó pillanatod nincs a pasival, akkor fogod magad, és lelécelsz.

Ne keverd össze azzal, amikor két ember régóta kapcsolatban van, és kiállnak egymás mellett, meghallgatják a panaszait, próbál segíteni, és támogatják egymást a legnehezebb helyzetben is. De addig valahogy el is kéne jutni...

Gondolom, te is olyan bőgőmasina vagy, mint a kérdező, azért vetted ennyire magadra.

De megközelíthetjük fordítva is. Milyen lehet az a nő, aki szimpatikusnak talál valakit, aki padlón van, szomorú, állandóan panaszkodik, és még élvezi is?! Egész biztos nem normális! De biztos van ilyen is, csak meg kell találni. Vele meg akkor dől össze a kártyavár, mikor a pasi kezd kilábalni a depiből, és nem csüng rajta egész nap vigaszért.

2016. okt. 20. 13:06
 6/32 anonim ***** válasza:
51%

# 5: Két külön dologról beszélünk.

Én is tapasztaltam sokszor, hogy megismerkedem a "minden sz.r az életben" típusú személlyel, meghallgatom, utána megkérdezem tőle, hogy "jó, és mit teszel azért, hogy változzon?". Kiderül, hogy semmit. Ő azt gondolja, hogy egy esetleges párkapcsolattól varázsütésre megváltozna az egész élete. Na hát ez nincs így...

Amikor a párom megismertem, rossz passzban volt, nem kicsit. De voltak céljai, értelmes hobbijai, eljárt szakemberhez, hogy változtasson a problémás személyiségjegyein. Ő TETT azért, hogy ne ragadjon bele a helyzetébe, ezért is választottam őt (a többi problémás közül). Nem bántam meg, mert az évek során bebizonyosodott, hogy a céljait tényleg képes megvalósítani, és a személyisége, önértékelése is rengeteget fejlődött.

Egy párkapcsolatban meg nyilván vannak időszakok, amikor az egyik fél rossz passzban van. Mindkettőnknél előfordult már. De ezek ÁTMENETI időszakok és önállóan is teszünk azért, hogy kimásszunk a nehéz helyzetekből, nem egymástól várjuk a megoldást.

2016. okt. 20. 13:12
 7/32 A kérdező kommentje:
Egyszer szar kedvem volt közöltem vele, mire teljes elhatárolódás következett, azóta sem beszélünk. Ez az első úgy ír mintha a férfi egy olyan lény lenne, akinek nincsenek érzései. Az anyázással meg csak lejjebb is ment ott ahol már csak a vakond túr. Direkt nem írtam a hátteréről, hogy miért vagyok padlón. Más már rég feladta volna az életét is. De ítéljetek el, legegyszerűbb szart dobálni ismeretlenre. Nem megértést vártam, de nem is azt, hogy szart dobáljon rám ismeretlen. Tudom a hibáimat, de nem tudok nem őszinte lenni olyan dolgokról amik bántanak, szerintem a kapcsolat alapja az őszinteség meg, hogy mindent megtudunk beszélni. Itt nem én élek álomvilágban, hanem azok akik egy férfit úgy képzelnek el mint egy gumibábut, aki érzésektől mentes és merev minden helyzetben. Talán nem is baj, hogy most nem jött össze. Szerintem ennyit erről, akik meg itt sz.rt dobálták rám is megmutatták, hogy ők sem különbek.
2016. okt. 20. 13:12
 8/32 anonim ***** válasza:
28%

4#

Nagyon is értem ezt bogaram, te vagy az, aki a pumpát akarja felfújni a kerékkel.

Van egy picsogó férfi (a kérdező). Panaszkodik meg puffog, hogy neki milyen szar, erre megjelenik egy figura, aki a fejéhez vágja, hogy ő egy kalap szar és ne panaszkodjon. Mármost ugyanez, csak épp női alannyal már egész másként néz ki. Van egy picsogó nő (nézz körül ebben a kategóriában, van egy pár), mindenki körbeállja és nyugtatgatja, hogy "semmi gond kedves, nem veled van a gond". Egy olyan világban, ahol arra ösztökélik a férfiakat, hogy öntsék ki bátran a lelküket, mi a bánatos isten péniszéért van lecseszve az a férfi, aki ezt megteszi. Tisztára, mint Mátyás király meg a bíró lánya. "Hozz ajándékot meg ne is" - esetünkben - "mond el mi bánt meg ne is". Most már érthető miért kérem, hogy egy dagadt indiai szexualizáljon meg hátulról síkosító nélkül? Mert még az is jobb, mint ezt a kétszínű szart olvasni. Én se csípem a panaszkodást, de ne legyen már az, hogy egyeseket elküldünk az anyjukba ezért, másokat meg a pajzsunkon hordozunk, miközben virtuális krokodilkönnyeket hullajt.

2016. okt. 20. 13:13
 9/32 anonim ***** válasza:
Minek ismerkedsz,ha padlón vagy??
2016. okt. 20. 13:19
 10/32 A kérdező kommentje:
Te #1 tiszta álomvilágban élsz, ha azt hiszed, hogy az életben minden csupa móka és szórakozás. Ha nekem is tippelnem kéne mi lehetsz, egy olyan ember, aki facebookon azt hirdeti mennyire boldog, közben tele van gyűlölettel, rosszindulattal. Mindegy is, hisz erre neveltek téged
2016. okt. 20. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!