Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha régóta padlón vagyok mindig jön egy lány, aki még belém is rúg?
Kérdező! Hadd beszéljek veled felnőttek módjára. Mint férfi a kérdezővel. :-)) Először is talán el kellene mesélned, hogy mi a búbánatos nyuszibogyó tett padlóra. Mert nekem ebből a történetből az jött le, hogy a kamaszkori világfájdalom tört ki rajtad, és nem mered elmondani a bajodat, mert (veled együtt) mindenki azonnal rájön, hogy milyen pitiáner álproblémát dédelgetsz.
Másodszor. A csajok nem érzelmi koldusra vágynak, hanem támaszra. Férfira, aki mellett biztonságban érezhetik magukat, és aki minden bajtól megóvja az utódaikat. (Mert a párválasztás valójában ezen ősi törvények szabályai szerint történik.) Ha ő is támaszra vár, meg te is, mi lesz belőletek? Mit adhat egymásnak két koldus?
Harmadszor. Lehetsz te egy modern Baranyi Ferenc, (Akit egyszer porig aláztak, porig kell azért lehajolni) de én inkább azt vallom,
Akit egyszer porig aláztak, ne tanuljon meg porban élni.
Egyenes emberi tartást földön csúszásra cserélni...
Van még valami marhaság a tarsolyodban vagy további frázisokat fogsz puffogtatni?
További szép napot, szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!