Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a férfi szerintetek első ránézésre jó eséllyel indul a társkeresésben jobb nőknél? Lányok nektek tetszik?
"az jön le róla,hogy 45 éves vagyok,de 25nek akarok tűnni"
Mi van? Egy farmer és egy fekete póló van rajta. Mégis mit kellene hordania? :)
Ez már komolyan nevetséges.
Nem a rondasággal, vagy nem rondasággal van gond. Tök átlagos egyébként. A STÍLUSA rettenetes.
Férfi szemmel nézve ez egy tök átlagos (inkább pozitív semleges) pasas...
jól látszik, hogy ezért nem lehet normálisan társat találni, mert az itt megszólaló hölgyek 100%-a rögtön a porba alázta.
Nekem bejon. Jofej, laza pasinak tunik, aki tudja elvezni az eletet, es nem veszi tul komolyan magat. Olyan valaki akivel jol erezheted magad.
Arcra nem egy model de nekem a kisugarzasa bejon, magabiztosnak tunik, de olyannak aki tud nagyon kedves lenni a novel akibe beleszeret.
Kulsore inkabb ez jonne be:
de ha valasztani lehetne, hogy kivel legyen kapcsolatom, akkor az elsot valasztanam.
"Számomra egy kicsit nagyképű vagánykodós figurának tűnik."
Pontosan ez a baj vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!