Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk taszító egy lányban/nőben, ha az sosem iszik és nem jár bulizni?
Figyelt kérdés
De ettől függetlenül közvetlen,vannak barátai csak egyszerűen nem egy sokat ivós partiarc. Ez mennyire taszít titeket?2016. okt. 26. 16:08
1/17 anonim válasza:
Ez nem taszító, sőt. A piás buliarcok és a romkocsmás hipszter csajok inkább taszítóak. (számomra)
2/17 anonim válasza:
nem hogy nem taszít, hanem vonzó :)
3/17 anonim válasza:
Engem is pont hogy vonzana eme tulajdonsága.
25/F
5/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem taszító, én jobban szeretem az ilyen lányokat. De nem azt mondom hogy MINDEN NŐ NE MENJEN BULIZNI, de azért érdemes megtalálni az Aurea mediocritas. És igen is én férfiként ne számítsak már lúzernek mert utálok bulizni!
6/17 Titusztitusz válasza:
Nem...Nálam pont fordítva van a dolog...Úgyhogy HATALMAS JÓPONT INKÁBB AZ ILYEN TULAJDONSÁG...
7/17 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy azért akarják, hogy józan legyen a nő, hogy ne sózza el a vacsorát és vasalva legyen a nadrág, amíg ők a "pub-ban" ülnek, vagy mert ők sem isznak.
9/17 anonim válasza:
Nekem egészségügyi okokból tilos alkoholt innom, így sose iszok, csak vizet, de ugyanúgy elmegyek kocsmába a barátaimmal, csak én józan maradok. :D
Mindig furán néznek rám emiatt, de a páromat nem zavarja. A barátaimnak meg jó, mert mindig van egy józan sofőr.
25L
10/17 anonim válasza:
Ez nem baj, csak az meg őt ne zavarja hogy én meg iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!