Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és férfiak, egy ilyen lány teljesen taszító lenne számotokra?
Ha a helyzet megkívánja, tudok kedvesen és udvariasan viselkedni, de alapvetően eléggé nyers a modorom, cinikus vagyok, és az embernek ismernie kell ahhoz, hogy képes legyen megállapítani, mikor szánok valamit sértésnek. Félreértés ne essék, nem adom direkt a "flegma p*csát", egyszerűen csak ami a szívemen, az a számon. Egy kapcsolatban baromira szeretném a párom, de gondjaim lennének ennek a hangoztatásával (idő, sok türelem, meg egy kis rávezetés kellene nekem hozzá, és így is sokkal ritkábban menne, mint másoknak). Ennek ellenére imádnék vele lenni, élvezném a testi közelségét, legyen szó ölelkezésről, pusziról, csókról vagy akár szexről. Törődnék vele, számíthatna rám akármiben, és arra is próbálnék ügyelni, hogy ne bántsam meg szavakkal, de nem tudom, ez utóbbi mennyire jönne össze.
A srácok általában kedvelnek, csak az a baj, hogy itt rendre meg is reked a dolog. Havernak/barátnak még tökéletesen megfelelek nekik, de barátnőnek szinte soha, ezért jutottam el odáig, hogy feltegyem ezt a kérdést.
En is ilyen vagyok es 3,5 eve van kapcsolatom szoval ne aggodj :)
18/L
#3: A "beszólogatós emberek" tudtommal attól beszólogatósak, hogy szándékosan aláznak és sértenek meg másokat, nekem pedig nem szokott ilyen célom lenni, szimplán csak megmondom, mi van. Én ezt a főkérdésben is olvasható "közhellyel" tudtam leírni a legpontosabban, ha te a tirpák szóval, akkor ez a véleményed, nincs mit tenni. Köszönöm a választ neked is, meg a többieknek is.
#4: Szívesen megismerkednék a környezeteddel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!