Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és férfiak, egy ilyen lány teljesen taszító lenne számotokra?
Ha a helyzet megkívánja, tudok kedvesen és udvariasan viselkedni, de alapvetően eléggé nyers a modorom, cinikus vagyok, és az embernek ismernie kell ahhoz, hogy képes legyen megállapítani, mikor szánok valamit sértésnek. Félreértés ne essék, nem adom direkt a "flegma p*csát", egyszerűen csak ami a szívemen, az a számon. Egy kapcsolatban baromira szeretném a párom, de gondjaim lennének ennek a hangoztatásával (idő, sok türelem, meg egy kis rávezetés kellene nekem hozzá, és így is sokkal ritkábban menne, mint másoknak). Ennek ellenére imádnék vele lenni, élvezném a testi közelségét, legyen szó ölelkezésről, pusziról, csókról vagy akár szexről. Törődnék vele, számíthatna rám akármiben, és arra is próbálnék ügyelni, hogy ne bántsam meg szavakkal, de nem tudom, ez utóbbi mennyire jönne össze.
A srácok általában kedvelnek, csak az a baj, hogy itt rendre meg is reked a dolog. Havernak/barátnak még tökéletesen megfelelek nekik, de barátnőnek szinte soha, ezért jutottam el odáig, hogy feltegyem ezt a kérdést.
#8: Nyilván nem csak annyi hibám van, amennyit itt felsoroltam, de nekem ez a magyarázat tűnt a legkézenfekvőbbnek. Ha megmondod, szerinted mi lehet ennél több eséllyel kizáró ok, talán okosabb leszek.
#9: Azért azt díjaznám, ha messzemenő következtetéseket nem vonnál le a személyiségemmel kapcsolatban így, látatlanban. Ha nem lennék tisztában a saját hiányosságaimmal, ki sem írtam volna a kérdést. Mindig is beláttam, hogy ja, szabad szájúnak lenni a legtöbb helyzetben negatívum, az meg már a te dolgod, hogy tirpákságnak nevezed-e, vagy valami másnak.
Köszönet mindenkinek.
Valószínűleg ott van a gond, hogy nem mutatod ki, ha valakitől többet akarsz. Hiba. Ha tőlem akar valamit egy nő, ne én találjam már ki, de most komolyan...
24/F
Ha cserébe nem vagy sértődékeny, akkor nem taszít.
Sőt tökre rám is írhatnál :DDD
Amúgy engem esküszöm, meglep, hogy a cinikus-szókimondó részre reagáltok a legtöbben.:D Meg mertem volna esküdni, hogy a "Szeretlek!" felkiáltások majdhogynem teljes hiánya lesz csak igazán zavaró mindenki számára. Valahol megértem azokat, akik nem lennének képesek elviselni egy hozzám hasonlót. Én az olyan pasikkal vagyok így, akik könnyedén mellre szívják a megszólalásaim, mert mellettük folyamatosan nyomatnom kellene a kedvest és az aranyost, ami egyébként rohadtul nem jönne belőlem természetesen.
Hogy a vonzalmamból mennyi látszik kívülről, azt nem tudom. Flörtölni ugyan nem próbáltam tudatosan (és meggyőződésem, hogy nem is lenne túl testhezálló nekem), de a szimpátiám szemmel láthatóan feltűnik mindenkinek, akitől akarnék valamit. Nem hiszem el, hogy 10 férfiból 10 ilyen esetben csak elkönyveli magában, hogy "na ez tuti haverkodni akar", és meg sem próbál közeledni a csajhoz, ha az bejön neki. (Itt jegyezném meg, hogy néhányukkal kerek-perec közöltem, mi a helyzet. Egyszer sem ért túl szép véget a próbálkozás.)
#15: Azon nem sértődök be, ha úgy beszélnek velem, mint én szoktam másokkal, de ez persze nem jelenti, hogy ne lehetne megbántani tettekkel, illetve nagyon súlyos dolgok kijelentésével.
Azt se tudom, hány éves vagy.:D
Nahát, és te tartod magad kedves embernek? :D
Ha szerinted nyers stílusban véleményt nyilvánítani ugyanaz, mint alaptalanul feltételezgetni, akkor egészségedre. Mindenesetre részemről le van zárva ez a párbeszéd, kezd túl fárasztó lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!