Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, nektek taszító egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek taszító egy ilyen nő?

Figyelt kérdés
Határozott, vannak céljai, ambíciói, elképzelései. Nem lehet befolyásolni, nem hagyja, hogy parancsoljanak neki, és megmondják, mit csináljon. Nem igazán érdekli, hogy ki mit gondol róla vagy bármi másról, még a szerettei véleménye is hidegen hagyja, , bár tanácsokat, javaslatokat elfogad a családtól, közeli barátokról. Mindig őszintén megmondja a véleményét, bár igyekszik nem bántón előadni. Köszi előre is!
2015. szept. 14. 14:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ha nagyrészt egyetértek a véleményével, elképzeléseivel, akkor nem.
2015. szept. 14. 14:29
 2/17 anonim ***** válasza:

Te h...e vagy, komolyan!

Ez most ugye valami vicc akarnak lenni?

Hogy lehet valaki határozott, ha ilyeneket kérdez?

Lehet, hogy önbizalomhiányban is szenvedsz?

2015. szept. 14. 14:30
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha egyeznek a nézeteink, gondolatmenetünk, céljaink, érdeklődésünk, akkor nem. Más esetben öntörvényűnek gondolnám.
2015. szept. 14. 14:30
 4/17 A kérdező kommentje:
Második, nem mondta senki, hogy én vagyok a nő :)
2015. szept. 14. 14:33
 5/17 anonim ***** válasza:

Az illető nőcit ki akarod pellengérezni?:D Nem jött össze, mint látható:D

Igen a pasik 100x jobban szeretik ezt a típust, mint azt aki rájuk telepedik és megtiltja a fazonnak, hogy az exét nézze az FB-n:D

2015. szept. 14. 14:36
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem akarom kipellengérezni, egyszerűen csak nem tudom, érdemes-e vele kezdeni. Egyébként szimpatikus, nagyjából ugyanúgy látjuk a dolgokat, jól kijövünk.
2015. szept. 14. 14:41
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, ha egy nő önálló és helyén van az egója. Kapcsolaton belül azért fontosnak tartom az intimitást és a maximális empátiát, de a kettő nem zárja ki egymást.
2015. szept. 14. 14:42
 8/17 A kérdező kommentje:
Amolyan bújós, érzelmes, érzéki lányról van szó egyébként, aki nagyon tud szeretni, ezt már tudom, túl régóta ismerem, évekig voltunk barátok, nem egy kapcsolatát láttam. Most viszont máshogy kezdek rá tekinteni, de nem tudom, érdemes-e belemenni. Attól mondjuk nem félek, hogy elnyomna, hiszen az egyenlőség híve.
2015. szept. 14. 14:46
 9/17 anonim ***** válasza:
#8: oké, de akkor min gondolkodsz, mitől félsz, mi a probléma?
2015. szept. 14. 14:59
 10/17 anonim ***** válasza:
10 Szerintem össze keversz valakivel:)
2015. szept. 14. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!