Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, szerintetek nagyon taszító, ha egy lánynak széles a válla?

Figyelt kérdés

Egészen kicsi korom óta úszom, imádom ezt a sportot és nem akarom abbahagyni... Viszont a vállam genetikailag is szélesebb, mint az átlag, régebben ez nem volt probléma, mivel a csípőm is széles, a derekam meg keskeny, ez így tök szép volt mert ellensúlyozta a két másik tényező. Mostanában viszont felfedeztem, hogy a vállam már szélesebb, mint a csípőm... Leelőzte. Ez nagyon gáz? Nem túl nőies gondolom.

173 cm magas vagyok, nem vékony, nem is kövér (60 kg).

19L

2015. márc. 31. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy kép és azonnal korrekt választ tudok adni.
2015. márc. 31. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem visszataszító.
2015. márc. 31. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
semmi gond, jó ez így. Nem szereti minden férfi a pálcikákat.
2015. márc. 31. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem ettől függ a dolog,meg kell mondjam.Van egy nagyon jó ismerősöm,aki egy gyönyörű nő.Ő világéletében vízilabdázott,így vastagabbak eléggé a karjai,lábai,válla is.Na és,kit érdekel?Attól még gyönyörű,kedves nő. :)
2015. márc. 31. 22:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem csak az a gondom, hogy már elég feltűnő, és elrontja az összképet :(

2015. márc. 31. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!