Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nagyon taszító, ha egy lánynak ráncos a szeme alatt? KÉP LENN
Fiatal vagyok még (20>), de ráncos a szemem alatt is. Taszítónak találom. Igyekszem sokat inni vizet, mert elvileg az ápolja a bőrt. Nagyon taszító?
(a szemöldökkel ne foglalkozzatok, élőben nem látszik h kezd kicsit visszanőni, a kamera túl nagy felbontású + az ereket se nézzétek, kicsit fáradt vagyok). Csak a RÁNCOKRÓL kérek véleményt egyszóval! :D
Köszönöm mindenkinek!
Fuuuuuh, te ezen ne akadjál már fenn :D
Szerintem semmi gond nincs ezzel. Sőt, igazából nekem, és fogadni mernék, sokaknak még ilyen a szemük. De nem azért nem gáz, mert sokaknak is ilyen, hanem mert tényleg jelentéktelen.
Ha a srác ott lesz előtted, és nézitek egymást, a szemedet fogja nézni, nem azt, hogy hány ránc van alatta, sőt, ezzel emberibb is vagy, ami pozitív.
ha nevetek, még ráncosabb :)
köszönöm mindenkinek... :)
Figyelj nekem olyan kicsi szemem van alig látszi ha vigyorogom olyan leszek mint Brock, szóval nem túl jó az se. A tied jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!