Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nagyon taszító, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nagyon taszító, ha egy lánynak ráncos a szeme alatt? KÉP LENN

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok még (20>), de ráncos a szemem alatt is. Taszítónak találom. Igyekszem sokat inni vizet, mert elvileg az ápolja a bőrt. Nagyon taszító?

(a szemöldökkel ne foglalkozzatok, élőben nem látszik h kezd kicsit visszanőni, a kamera túl nagy felbontású + az ereket se nézzétek, kicsit fáradt vagyok). Csak a RÁNCOKRÓL kérek véleményt egyszóval! :D

[link]

Köszönöm mindenkinek!

2014. nov. 19. 18:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
nem, nem taszító, szerintem semmi baj vele
2014. nov. 19. 18:48
 2/24 anonim ***** válasza:
Nem, ilyen mértékben akár még aranyos is lehet.
2014. nov. 19. 18:49
 3/24 anonim ***** válasza:
Most mondd h viccelsz:-)))))))Ez annyira minimalis ranc, h ilyenje mindenkinek van 15 felett, szerintem semmi baj nincs vele de telleg:-))Plusz a szemed is szep:-)))
 4/24 anonim ***** válasza:
Számomra egyáltalán nem :) Egyébként nagyon szép szemeid vannak :))
 5/24 anonim ***** válasza:
Nekem a szemszíned miatt lenne a kasza, a ráncok néha jók, tudat alatt vonzódom a nagyon karikás szeműekhez.
 6/24 anonim ***** válasza:

Fuuuuuh, te ezen ne akadjál már fenn :D

Szerintem semmi gond nincs ezzel. Sőt, igazából nekem, és fogadni mernék, sokaknak még ilyen a szemük. De nem azért nem gáz, mert sokaknak is ilyen, hanem mert tényleg jelentéktelen.

Ha a srác ott lesz előtted, és nézitek egymást, a szemedet fogja nézni, nem azt, hogy hány ránc van alatta, sőt, ezzel emberibb is vagy, ami pozitív.

2014. nov. 19. 18:50
 7/24 A kérdező kommentje:

ha nevetek, még ráncosabb :)

köszönöm mindenkinek... :)

8/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi mindenkinek van. Nem kell vele foglalkozni. Egyébként szép a szemed. :D
 9/24 A kérdező kommentje:
Köszi a dicséreteket... szememmel nincs bajom nekem se... csak alatta azok a fráánya ráncok... hogy fogok kinézni 30 év múlva? :D
2014. nov. 19. 18:51
 10/24 anonim ***** válasza:

Figyelj nekem olyan kicsi szemem van alig látszi ha vigyorogom olyan leszek mint Brock, szóval nem túl jó az se. A tied jobb

2014. nov. 19. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!