Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő független, önálló, az taszító vagy vonzó a férfiak számára?
#4 A jog csak egy példa volt. A lényege az hogy ha valaki megalkuszik a céljait illetően csak azért hogy elmondhassa magáról hogy ő most hű de önálló, az nekem annyira nem vonzó.
egyébként nem olyan formában akartam leszólni a CBA-s munkát mint ahogy az látszik, minden tiszteletem azoké akik azt a munkát képesek és hajlandóak elvégezni annyi pénzért. Én biztos nem csinálnám.
Nekem nem tetszik. Az attitűd nem. Ha olyan jól megvan nélkülem, minek akar velem lenni? Én ha együtt vagyok valakivel, nem tőle függetlenül képzelem el. Na itt a baj.
24/F
Szerintem egy normális, megfelelo onbizalommal és onertekeléssel rendelkezo férfinak ez nem okoz gondot. Csak keves az ilyen férfi, sajnos.
Mert egy fuggetlen, onállo nonek azért véleménye is van, és sokan ezt nem szeretik.
Természetesen a normális keretek kozotti vélemény nyilvánitasra gondoltam.
Es tisztelet a kivetelnek, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!