Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Számotokra mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Számotokra mennyire lenne taszító, ha egy 22 éves nő szinte 100%-ban úgy gondolkodik, mint egy felnőtt és nem úgy, mint a kortársai?

Figyelt kérdés
Nem jár el bulizni, dolgozik, tanul, a jövőjére koncentrál. Nem iszik, nem drogozik, nem pasizik egyáltalán. Egyedül vezeti a háztartást, főz, mos, takarít. Szeret olvasni, komoly, bármiről lehet vele beszélgetni.

2015. jún. 11. 21:54
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Napi alszenteskedes is megjott...
2015. jún. 11. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
1es, ez akár egy fiktív kérdés is lehet. mégis milyen álszenteskedés lehet benne?? :D
2015. jún. 11. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Ugyan, te is jól tudod, hogy egyáltalán nem taszító ez, sőt.

Hol a csapda? Mert ez túl szép, hogy igaz legyen.

2015. jún. 11. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Számomra nem lenne taszító egy ilyen nő

Foglalt vagy? :D

24f

2015. jún. 11. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
finomat főz? attól függ :D
2015. jún. 11. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen már felnött ezek tök alap dolgok mitől van úgy oda
2015. jún. 11. 23:09
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
Az ilyenekről derül ki mindig hogy olyan unalmasak mint az állat.
2015. jún. 11. 23:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több ponton mem tetszik a leírás.

Először is, ezek egy 22 éves embertől elvárható dolgok. Hogy hányan főznek mosnak az más kérdés, de szerintem nem kell magasztalni ha képes arra amire az átlag ember. Az meg, hogy nem drogozik, ne haragudj de alap.

Másodszor, a nem bulizás nem annyira ok. Nem azt mondom, hogy minden este részeged fetrengjen meg ugrándozzon ki-be az ágyakba, de most fiatal és szerintem ehhez a szórakozás és a közösségi élet hozzátartozik. Éljen ismerkedjen tapasztaljon.

A komolyság önmagában jó de nem akkor ha állandó. Kapcsolatba szerintem kell az ökörködés és némi játékosság.

A másik az, hogy a "felnőtt" hozzáállásnak kicsit tágabb a fogalma. Inkább a döntések és felelősség szakhoz társítanám nem ahhoz, hogy milyen a korosztály általános viselkedése. Egyébként pont az ilyen gyerekes fongalmak mint a felnőtt teszik az egész kérdést komolytalanná. Meg az, hogy szerinte egy 22 évestől ez teljesítmény.

2015. jún. 12. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!