Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfi miért nem tudja megérteni, hogy a másik foglalt, szereti a párját és ha a feje tetejére áll, ő akkor se fog kelleni?
Zaklat egy pasas... mindig mellém ül a buszon és löki a süket dumát. Először még kedves voltam, elmondtam, hogy van barátom (szóval levehette volna, hogy kár a gőzért). Aztán legközelebb már felforrt az agyvizem mikor mellém ült, telefonáltam a barátomnak szinte végig az út alatt (de ahogy letettem, szintén ott dumált). Aztán tettettem, hogy alszok, de alig 1 mp-re kinyitottam a szemem, már be nem állt a szája. Mindig kilesi mikor megyek és hogy én üljek el előbb, hogy mellém üljön és dumálhasson. Nem merem elküldeni a ....ba, senkit nem merek, mert támadott már meg férfi és sok pasi úgy akart megszerezni, hogy agresszívan lépett fel (sarokba szorított fizikálisan, hogy ne tudjak elmenni) és félek tőlük. A barátom azt mondta, tegyek úgy, mintha nem létezne és majd lekopik... de az a baj, hogy nem kopik le!
Mit lehetne csinálni? Nem tudok más busszal menni sajnos, mert csak az megy erre.
Ulj le te valaki melle a buszon.
Ha melled ul, mond meg neki, hogy ne haragudj, nincs kedvem (veled) beszelgetni. Ha nem mondod, csak udvariaskodsy, akkor honnan talalja ki?
Ezeknek a kérdéseknek 99%-a kamu, egy fantázia szülte helyzet, méghozzá azért mert egy ilyen helyzetet 5 másodperc elintézni végérvényesen.
Magyarul aki érdemeben válaszolna feleslegesn teszi, csak a kérdező fantáziavilágát elégiti ki.
Most nem talált, mert ez épp valós helyzet. Nem hiszem, hogy túl gyakoriak az ilyen őrültek, de vannak.
hát az történt, hogy írt a barátom neki, hogy hagyjon békén és ha nem fog, élőben is beszélhetnek. Írt egy sértődött választ, hogy akkor majd köszönni sem fog. Hála a jó égnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!