Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak/fiúk taszító egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/fiúk taszító egy lányban/nőben, ha az sosem iszik és nem jár bulizni?

Figyelt kérdés
De ettől függetlenül közvetlen,vannak barátai csak egyszerűen nem egy sokat ivós partiarc. Ez mennyire taszít titeket?

2016. okt. 26. 16:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Inkább az taszító, hogy vannak barátai:) zone
2016. okt. 26. 18:30
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

Nekem az a tapasztalatom, hogy nem taszítja őket, hanem egyszerűen levegőnek nézik az ilyen lányokat, fel sem fogják hogy léteznek. Aki csöndben elvan, órák után hazamegy és nem a kövi partyba az olyan mintha nem is létezne (úgy mint aki nincs facebookon :D).

Ellenben a "furább" fiúk mindig megtalálnak. Én nem értem miért fura ez, de biztosan az, még a felnőtt, egyetemiste emberek is kiröhögnek ha ez szóba kerül mondjuk egy gyakorlaton (pl nyelvgyakorlat ahol magadról is kell beszélni/véleményt kifejteni)....

Aztán ott van a másik rész, hogy sok fiú örül ha nem iszol, de nem azért, mert ez jó, hanem azért mert fél, hogy valami olyat csinálsz ami neki nem tetszik vagy mert nehogymár te jobban piálj mint ő, a férfi! De közben ugye ő meg nyomatja bulikat és a piát, mert neki szabad és jár. Na az ilyen szintén kösz, nem...

2016. okt. 26. 18:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha ilyen haveri iszogatásokra eljön néha és közvetlen meg minden de nem iszik az nem baj. Nem taszító
2016. okt. 26. 18:46
 14/17 anonim ***** válasza:

lFel sem tudom fogni, hogy egyáltalán hogy fogalmazódik meg egy ilyen kérdés?

Nem vagyok abszinens, néha megiszom haverokkal, kollégákkal egy pohár bort, vagy egy korsó sört, de ezzel együtt néha hónap számra nem iszom, ha úgy alakul. Miért lenne baj, ha egy lány még ennél is kevesebbet iszik? Én is elvagyok nélküle...

2016. okt. 26. 18:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Pont, hogy vonzó.
2016. okt. 26. 20:26
 16/17 anonim ***** válasza:
# 5 Mindenkitől kérdezzem, mi volt az oka a lepontozásnak, jó igaz a férfigyűlőlő brigádtól nem várhatok mást csak ehhez hasonlókat :P
2016. okt. 26. 21:08
 17/17 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Nem értem miért baj az ha én iszom, ő meg nem.
2016. okt. 26. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!