Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi tényleg tart a náluk magasabb végzettségű nőktől?
Figyelt kérdés
2017. jún. 22. 16:54
1/18 anonim válasza:
Igen, mert nem tesz jót az egójuknak, hogy bizonyos területeken túltesz rajtuk a párjuk. Ilyenkor csorbát szenved a dominanciájuk, meginognak a férfiasságukban. A magasabb végzettség előrevetíti, hogy az adott nő okos, értelmes, tehát valószínűleg vitákban is a végsőkig fogja az igazát bizonygatni, jól fog tudni érvelni, körmönfontan fog majd fogalmazni - ez pedig egy viharos kapcsolatot vetít előre: a jól ismert "két dudás nem fér meg egy csárdában" esetét.
2/18 anonim válasza:
Sok férfi tart a magasabb végzettségű nőktől. Én nem.
3/18 anonim válasza:
Magasabb végzettségű (jó iskolát végzett) nők között sok az öntelt, beképzelt nő, lenézik a fél világot. Plusz, amit az előző is írt.
4/18 A legrosszabb válasza:
Tartani nem tartok tőlük, egyszerűen nincs szükségem egyetemet végzett, önelégült, lenéző, önmagát istennek képzelő, önkritikát egyáltalán nem folytató nőre. Mondom ezt úgy, hogy már csak egy nyamvadt szakdolgozat van hátra a legújabb vécépapíromhoz.
5/18 anonim válasza:
Félni nem féltem soha tőlük. Valamiért, az itthon diplomázott nőknek, majd mindnek, hatalmas az egója.
Legtöbbel, képtelen vagyok jól, jót beszélgetni. Lehet, a hiba bennem van. Azért, ami érdekes, kis hazánkon kívül szocializálódott, élő, mérnök, doki nőkkel, éveken keresztül, jól eltudok beszélgetni, értelmes vitákat folytatni.
6/18 A legrosszabb válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy párkapcsolatban, amikor valami okból kifolyólag összeveszik a két fél, előszeretettel szoktál a férfi fejéhez vagdosni, hogy ők X, Y, Z diplomát szereztek, X, Y, Z munkahelyen, X, Y, Z vezető beosztásban dolgoznak és X, Y, Z összeget keresnek, és a férfi csak fogja be a száját, mert a férfi csak egy kis senki mellettük a két OKJ-s végzettségével. Teszik mindezt olyankor, amikor vesztésre állnak a vitában, s nem tudnak már mivel visszavágni. Fingjuk sincs az informális logika megfelelő használatáról. Tanuljátok meg, egy nő kezébe mindig aduászt adtok, ha valamiben jobb nálatok. És ezt a gusztustalan "versengést" bizony a nők érték el.
8/18 anonim válasza:
Én személy szerint nem. Sőt, még büszke is volnék rá, hogy ej, az én kis kedvesem mennyi mindent elért. Szerintem ez egy tök jó dolog. Annál is inkább, mert ha a nő jóval butább/képzetlenebb a férfihoz képest, és ez kiderül a nagyérdemű előtt, akkor még a férfit fogják lenézni, hogy hogy tudott ilyennel együtt maradni.
9/18 anonim válasza:
#6: A pasik nem szokták talán ezt mondani?
10/18 anonim válasza:
Egy férfi még mindig lazán meg tud verni 3 diplomás nőt, így nem. Komolyra fordítva a diplomások nemtől és szaktól függetlenül olyan magas lóról beszélnek egy nem diplomás emberrel, mintha az a 8 elemit sem járta volna ki. Nem a papírral szokott a baj lenni, hanem a gazdájával.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!