A társkereső oldalakon miért nincs egy egyetemista/főiskola végzettségű ember sem?
Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 21:22
1/11 anonim válasza:
Nem tudom van-e, de azért biztos vannak.
2/11 Las Vegas válasza:
mert van annyi eszem, hogy nem ott ismerkedek...26F
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor hol ismerkedsz?
2015. febr. 21. 21:26
5/11 anonim válasza:
Bocsi, de saját tapasztalat, hogy ott csak értelmileg/érzelmileg visszamaradt emberek vannak!Persze nem mindd, de a társaság 98% csak abból tevődik össze!(És nem is beszéltem azokról akik ott élik ki a perverz hajlamaikat..)Nagyon sok a kamus ember ott..pl kor vagy akár kép terén:) ne neten ismerkedj..
6/11 anonim válasza:
én fent vagyok. túlzás hogy nincs egy ember sem. aki pedig fikázza a társkeresőket az csak önmagát minősíti...
7/11 anonim válasza:
akkor ez az elittárs mi a tököm? eleve úgy van reklámozva.hogy "igényesek" meg diplomások,ebből diplomás biztos akad ott :D
8/11 anonim válasza:
ma 22:18!
Igen,a lányom beregisztrált,de alig van rajta férfi.Igaz,hogy drága,de pont most volt akció és kipróbálta,de nulla esély.Csak mint tény,hogy diplomás és vonzó külseje van.Na akkor hol keressen?
9/11 anonim válasza:
jó pasit? nem vagyok rajta sajnálnom,nem élek ilyen dolgokkal. (:
de sznob randább fószereket biztos találni ott.
elvégre az igényes=gazdag.
10/11 anonim válasza:
Az elittárs csak pénzlehúzás, elő volt fizetve, regisztrációval együtt és nem hozott semmilyen jó eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!