Ezen az oldalon tényleg csak szexre kiéhezett pasik vannak? Illetve olyan pasik, akik több vasat tartanak egyszerre a tűzben? Mindegy milyen jellegű kérdést írok/írtam ki, szinte rögtön jön/jött 3-4 olyan üzenet, amiben szexuális ajánlatokat kapok. L
"Ezen az oldalon tényleg csak szexre kiéhezett pasik vannak?"
Nem csak, de többségében igen. Erre az a magyarázat, hogy élőben nem tudnak ismerkedni, ezért itt próbálnak szerencsét.
"Illetve olyan pasik, akik több vasat tartanak egyszerre a tűzben?"
Akadat, de szerintem azok nem itt fogják kibeszélni. Az ilyen pasasok eléggé elfoglaltak, és jobb dolguk is lehet annál, minthogy GYIK-ezzenek.
"Mindegy milyen jellegű kérdést írok/írtam ki, szinte rögtön jön/jött 3-4 olyan üzenet, amiben szexuális ajánlatokat kapok"
Az első kérdésedre adott választ tudnám megismételni. Sajnos ez van, ez egy ilyen oldal.
Próbáld meg úgy, hogy a kérdés végére nem írod oda, hogy "L". Miért érdekes egy kérdés szempontjából, hogy lány vagy? Ha direkt közlöd (pedig mindegy lenne) az nyílt kihívás egy keringőre.
Egyébként: leszel a barátnőm? Nagyon jó vagyok az ágyban.
.
:D :))))))))))))))))))))))))
Nem, nem hinném , hogy csak ilyenek.
Egyébként rám is írtak már rám srácok, hogy találkozzunk meg küldjek képet, azt hitték lány vagyok, lehet h rossz nevet választottam.
Szerintem a kérdésem alapján lejön mindenkinek, hogy lány vagyok. És a régebben kiírt kérdéseimnél is lejött, hogy az vagyok. :)
Gondolom, hogy van kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!