Ezen az oldalon tényleg csak szexre kiéhezett pasik vannak? Illetve olyan pasik, akik több vasat tartanak egyszerre a tűzben? Mindegy milyen jellegű kérdést írok/írtam ki, szinte rögtön jön/jött 3-4 olyan üzenet, amiben szexuális ajánlatokat kapok. L
Figyelt kérdés
Itt tényleg mindenki arra megy? Mintha társkereső lenne vagy szexkapcsolat kialakító oldal.2015. febr. 21. 20:17
11/18 anonim válasza:
Kikérem magamnak!
Oké h ismerkedni szeretnék, de én egy normális kapcsolatot szeretnék, nem sexkapcsolatot..
12/18 A kérdező kommentje:
Van kivétel. Mindig van.
2015. febr. 21. 20:29
13/18 anonim válasza:
Ja sokan vannak, ez a kérdések alatti válaszokon is látszik. Elég vicces, amikor írogatják, hogy majd én jól kinyallak meg ilyenek. :D
Én is ffi vagyok, még soha nem írtam senkire, nekem írtak már ilyen-olyan témákban néha, azokra válaszoltam, ennyi.
Mondjuk amúgy se vagyok egy nagy gyakoris, néha unalmamban jövök fel nézelődni (vagy röhögni) és akkor válaszolok 1-2 kérdésre.
14/18 anonim válasza:
A probléma csak az, hogy itt még azt sem értékelik (tisztelet a kivételnek), ha valaki meg akarja ismerni a másikat, és rendszerint szó nélkül eltűnnek a kedves delikvensek, ha meg személyesen szeretnél megismerkedni valakivel, akkor zömmel kapásból hárítanak.
15/18 anonim válasza:
Megcáfolnám ezeket az állításokat.
16/18 anonim válasza:
Én is kiéhezett vagyok, de még itt nem írtam senkinek, úgysem lenne esélyem.
A szex azért jöhetne :-)
25f
17/18 anonim válasza:
Kiéhezett, kegyetlen, veszélyes állat, bizony.
18/18 anonim válasza:
Szerintem az ilyen sexgépek nagy része sosem volt még nővel és itt próbál csajozni mert szemtől szembe nem olyan vagány. Szerintem még rosszabbak az olyan nyáladékok akik megvernek mindenkit mert ők nagyon kemények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!