Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen végzettségű pasit szeretnétek magatok mellé?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy okos, jó humorú, és jó az ágyban.
És ha több ilyen van, milyen sorrend?
Pl. építészmérnök > gépészmérnök > logisztikus
2013. máj. 7. 15:44
1/15 anonim válasza:
"Tegyük fel, hogy okos, jó humorú, és jó az ágyban."
Ha mindez meg van-lényegtelen a végzettsége.:D
2/15 anonim válasza:
Kimaradt a fogtechnikus és a szívsebész.
3/15 anonim válasza:
Ha okos és intelligens, akkor kit érdekel? :D Egyik említett szakmában sincs ismeretségem, szóval azokról tuti nem tudnánk beszélgetni.
4/15 A kérdező kommentje:
Bármilyen szakmát írhattok, ami titeket felizgat vagy tetszik. Várok ilyeneket is, hogy nőgyógyász, orvos, stb. :)
2013. máj. 7. 15:49
5/15 anonim válasza:
Az én barátom gépészmérnök, de nem a szakmája miatt járok vele. Ha péknek vagy cukrásznak vagy akármi másnak tanulna, akkor is vele lennék, mert szeretem, eszes, jó a humora, tökéletesen megértjük egymást, közösek a céljaink és nem mellesleg az ágyban is ügyes. Ennyi elég. :)
7/15 anonim válasza:
Építész, mert imádom az építészetet, én is az akartam lenni, de letettem róla :) nem igazán megy a reál.
8/15 anonim válasza:
miért a végzettség a fontos? Haverom keresztapja szakmáját tekintve sikeres bróker, végzettségét tekintve meg férfi szabó... ki nem szarja le, mi a végzettséged? Lényeg, hogy hova küzdöd fel magad az életben. És hogy eközben EMBER maradj.
9/15 anonim válasza:
Basszus, ilyet pasi kevés van... nem merünk válogatni :D Ja és pl az én páromnak 8 osztály van és az összes jelző illik rá, nem a papírra izgulunk.
10/15 anonim válasza:
Emberek 80%a nem a végzettségének megfelelő helyen dolgozik. Akkor meg nem tök hogy mi áll a papíron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!