Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főként lányok válaszára lennék kíváncsi. El tudnátok magatok mellett viselni egy mackós alkatú srácok?
Én 31 éves vagyok, szeretem a mackós pasikat, mivel én is amolyan "van mit fogni" alkat vagyok, bár nem olyan erősen, mint a te paramétereid.
Én imádtam, mikor a páromon kicsit több volt, de egy ideje fogyókúrázik, amivel teljesen lefogyasztotta magáról az összes foghatni valót. Már nem tetszik, ezt meg is mondtam neki, de állítja, így jobban érzi magát a bőrében, pedig mindenki szerint olyan most, mintha beteg lenne. Nagyon várom, hogy hízzon :-(
Párom jelenleg inkább rozmár (180 centi, 110 kg kb.), mint medve, de nem csak elviselem, hanem szeretem is :D És ami téged nyilván érdekel: szexuálisan is vonzódok hozzá, nagyon is. Jó, nem bánnám, ha a csípőjéről lemenne némi háj, de inkább az egészségét féltem, mert mondom, a vonzalommal egyelőre nincsenek gondok.
24/N
Mint jó barát igen, de mint pár nem.
Valahogy vonzanak a szálkás fiuk. Biosz mániás vagyok és amikor a bőr alól kitüremkedik a csont és látszik az izom is. Persze egészséges keretek között!!! Szóval nem a csont és bőr csak simán vékony. Meg én magam is az vagyok, ráadásul kicsi is. Nem tudom magam egy nagydarab fiú párjaként elképzelni. DE ha szerelmes lennék egy ilyen faja srácba megváltozna a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!