Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenki piszkál amiatt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki piszkál amiatt, hogy túl jó nő vagyok a barátom mellett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Senki se érti miért jöttem össze ezzel a fiúval, mert hogy ő nem egy tipikus jópasi, én viszont mindenki szerint az átlagnál szebb vagyok.

Ez engem nagyon zavar, és nagyon rossz érzés ezeket hallgatni és tudom hogy nem kellene ezekkel foglalkoznom, de mindenhonnan ezeket hallom....

Tapasztalatok ilyen ügyben?

2013. febr. 12. 23:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Basszus és nem tudsz megszólalni, hogy miért is szereted?

Csak ennyit kellene tenni.

2013. febr. 12. 23:35
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Sz@rj mindenkire.
2013. febr. 12. 23:36
 3/16 A kérdező kommentje:

Dem indig elmondom és kiállok mellette, de ettől függetlenül baromi rossz hallgatni ezt naponta...

MEg az emberek tekintete amikor valahova megyünk látszik azt gondolják: "úúúristen ez a csaj összejött ezzel a sráccal?"

2013. febr. 12. 23:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyára furcsállják, hogy nem a külsőségekre hajtasz, mint az manapság divat.

Nekem is volt nálam kategóriákkal bénább pasim és amíg teljesen ki nem ismertem és szívből szerettem, rohadtul nem érdekelt a külseje, sőt, akkor még csak nem is fogalmazódott meg bennem, hogy jobban nézek ki. Különben is, a külső csak a burkolat, semmit nem ér a belső nélkül.

31/N

2013. febr. 12. 23:39
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Most magadat fényezni jöttél ide? Ha annyira jó nő lennél akkor rég elengedhetted volna ezeket a megjegyzéseket a füled mellett és helyettük a barátoddal foglalkoznál.
2013. febr. 12. 23:41
 6/16 A kérdező kommentje:

Hát ez az...

Egyszer összejöttem egy gyönyörű fiúval, mindene tökéletes volt, de kiderült róla, hogy egy egyszerű, bunkó gerinctelen ember....mondjuk ez elég szélsőséges példa...de gondoltam leírom.

2013. febr. 12. 23:41
 7/16 A kérdező kommentje:

Miért fényezném magam?

Azért mert tisztában vagyok az adottságaimmal (és nem élek vele vissza) azért már fényezem magam?

Hülye világ ez....

2013. febr. 12. 23:42
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha másokat nem érdekli az 50 éves korkülönbség, és tesznek arra hogy mások mit gondolnak, akkor téged mit érdekel az a néhány ember?
2013. febr. 12. 23:43
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez van, de engem már rég nem érdekel ki mit mond. Sem az hogy vigyorognak ránk meg összesúgnak a metrón mert furán nézünk ki együtt. Csak azok szólnak be akik buták és számukra minden a külső, az eszükbe sem jut hogy én talán azért vagyok a párommal mert imádnivaló, rendes, okos srác. Nekem ez a fontos, nem az hogy néz ki. Szóval lesz*rom ki mit gondol, éljenek csak a buta kis világukban, én 3 éve vagyok a párommal, semmi gondunk nem volt soha, szóval senki kedvéért nem cserélném le egy szépfiúra.
2013. febr. 12. 23:51
 10/16 anonim ***** válasza:
Irigy emberek mindig is voltak.. lesznek... meg amúgy is.. nincs mindenkinek egy "tökéletes" pasira szüksége akiért 1000 csaj oda van... és emiatt persze a plafonon van az egója... legalábbis én így vagyok vele... :)
2013. febr. 13. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!