Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki piszkál amiatt, hogy túl jó nő vagyok a barátom mellett. Mit tegyek?
Senki se érti miért jöttem össze ezzel a fiúval, mert hogy ő nem egy tipikus jópasi, én viszont mindenki szerint az átlagnál szebb vagyok.
Ez engem nagyon zavar, és nagyon rossz érzés ezeket hallgatni és tudom hogy nem kellene ezekkel foglalkoznom, de mindenhonnan ezeket hallom....
Tapasztalatok ilyen ügyben?
mit kéne tenni azon kívül hogy leállítod őket?
tehetsz valamit azért, hogy ne gondoljanak túl szépnek és akkor nem akarnak majd lebeszélni a pasidról. mondjuk sose sminkelj, járj konzervatívabb ruhákban, magyarul add a természets külsőd, hidd el, nem fognak annyira piszkálni.
vagy komolyan megfordulta fejedben hogy ezért keresel 1 új pasit?
5/13 11/13 13/13 igazat adok nektek!
Kedves Kérdező! Neked meg magadban és a férfi iránti érzéseidben kellene bombabiztosnak lenni! És akkor észre sem vennéd, hogy furcsán néznek rátok, esetleg kinéznek benneteket. Valójában nem tudod elfogadni a barátodat! Én minden barátomról meg voltam győződve, hogy ő a világ leghelyesebb pasija és ha valaki azt mondta, hogy neki nem tetszik, vagy miért vagyok vele ennyit mondtam: nem érdekel a véleményed, nekem tetszik és engem csak ez érdekel!!!
Óoh, te jó ég!
Elmondta, hogy nem érdekli!
De egy héten 200x hallani rettentő idegesítő lehet...
Vedd észre azokat IS, akik NEM!
Sztem csak vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!