Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 12 éves vagyok, és nincs...

12 éves vagyok, és nincs mellem. A lányokknak az osztályban már van mellük, és mindenki folyton cukkol, hogy nekem nincs. (Én nem vagyok az a típus, aki ezt el tudja engedni a füle mellett. ) Szóval mit tegyek? Köszi!

Figyelt kérdés

2012. dec. 18. 20:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Sanyika...fejezd be!
2012. dec. 18. 20:12
 2/13 anonim ***** válasza:
És azok a nők mit szóljanak akiknek felnőtten sincsen mellük?Lehet neked később majd nagyobb lesz mint a többieknek,de lehet hogy sosem lesz melled,mit számít?A normális emberek nem a melledet fogják nézni hanem a személyiségedet!Ha meg annyira zavar akkor gyűjts pár százezer forintot és műtess magadnak nagy szilikon melleket,de szerintem szard le a többiek véleményét,hidd el vannak olyan pasik akik nem a nők mellébe szeretnek bele...
2012. dec. 18. 20:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Mi a fenét számít a mellméret? Miért foglalkozol ezzel egyáltalán? Semmi jelentősége hogy kinek mekkora melle van, gondolom a mellük növekedésével az agyuk mérete csökkent... ha ez a legjobb dolguk, hogy téged cukkoljanak. Bár gondolom azért teszik mert látják, hogy ez zavar téged. Ha nem foglalkoznál velük abbahagynák.

Sose volt nagy mellem, nem is akartam sose nagyot, nem is cukkoltak sose, mert látták hogy elégedett vagyok magammal. Amíg te nem fogadod el magad addig másoktól se várd. 12 évesen még gyerek vagy, normális ha nincs melled... majd lesz. Hogy mekkora az meg tök mindegy, mert tényleg semmi jelentősége.

2012. dec. 18. 20:40
 4/13 anonim ***** válasza:

Geri Halliwell nyilatkozta egyszer, hogy 16 éves koráig egészen lapos volt előről, semmi melle nem volt. Ahhoz képest egész jól kifejlődött, nem?

12 évesen még nem kell tenned semmit, korai ezen idegeskedni. Várj türelmesen. Tudom, hogy ez a legnehezebb, de más nem segít. Addig meg örülj annak, hogy neked még nem lobog futás közben, mint nekik :)

2012. dec. 18. 21:56
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
Majd 7 év múlva mérjétek össze... :):)
2012. dec. 19. 00:05
 6/13 anonim ***** válasza:

Gyerek vagy! Ne háborogj, ha úgy is nézel ki, mint egy gyerek.

Kérdezd meg anyukádtól, hogy neki mikor kezdett el nőni. Ilyen típus vagy, lehet tőle örökölted. Nekem 15 éves koromig nem volt, most sincsen nagy. Őszintén szólva, egyáltalán nem bánom. Nem két cici fogja meghatározni, milyen értékeid vannak, hanem a személyiséged.

2012. dec. 19. 10:21
 7/13 anonim ***** válasza:
12 évesen még mit akarsz? Hidd el, hogy egy pasi se azt nézi egy 12 évesen, hogy mekkora a melle. Nekem se volt, de lett.
2012. dec. 19. 11:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Lányok értsétek már meg, hogy mindenki más ütemben fejlődik, de nem egyik napról a másikra! Teljesen természetes, ha egy 12 éves KISLÁNYNAK még kicsi mellei vannak!!! 20-21 éves korig nőhet a mell!
2012. dec. 19. 12:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Jajj istenem... nekem egészen nyolcadik végéig nem volt semmi, barátnőm pedig úgy nézett ki mint egy negyedikes akkor. :) Most meg az egyik legarányosabb-szebb-érettebb lány akit ismerek.
2012. dec. 19. 16:00
 10/13 anonim ***** válasza:
15 éves koromig vasalódeszka voltam, aztán elkezdett nőni és most egész jó a méretem. Megsúgom, hogy akinek 12 évesen kinőtt rendesen, annak olyan is maradt.
2012. dec. 19. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!