Milyen az az autó ( típus, márka ) amelyik olcsó, de mégsem esik szét alattad és ha odalépsz?! Ezek mellett nem eszi meg a gatyád! 100. 000-500. 000
Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 12:49
1/9 anonim válasza:
Ezt még fel kell találni.
Talán astrak, golfok 1.8-tól felfele.
2/9 anonim válasza:
Mitsubishi Sigma V6 24V! 205Le. Én 10literrel eljárkálok és nagyon jól megy, egyáltalán nem esik szét, hiába öreg, teljesen egyben van. És nagyon olcsón megkapod. Alkatrész is van hozzá bármi.
3/9 anonim válasza:
Hát a 10 liter sz baromi sok szerintem...
4/9 anonim válasza:
a 18hoz képest nem.
(forester xt)
5/9 anonim válasza:
Fiat Coupe!
Mostoha apukámnak ilyen van és rendes megnézik, ha odalép neki.
Pedig csak 1.8-as 16V-os motor van benne.
Ugyanebben a típusban lehet még 2.0-ás 16V-s turbós is.
hasznaltauto.hu-n nézz szét.Elég jók vannak.
Jah és ez az 1.8-as, akasztja a 260-as órát...
6/9 anonim válasza:
Fiat Coupét normális állapotban nem veszel 500 ezer alatt..
Én a BMW 316, 318 szériákat ajánlom, ha nem gond a köbcenti 325 :D
7/9 omadjoe válasza:
FIAT UNO 1.4 T.I.E. olcso, benzines, turbos, ha nem taposod neki akkor keveset fogyaszt. csak naggggggggggggyon nehéz jó állapotut találni, mert ezeket szeretik széttaposni. meg ebben az ár kategóriában nehéz jó, és még egyben lévő, megbizható autót találni. :S
8/9 anonim válasza:
Mercedes 124
E 250 TD
E 300 TD
ha találsz olcsón.ezek a legf@szábbak ezen kategóriában.
a tds bmw motor egy hulladék fos.mind hengerfejes/vagy lesz. CSAKAMERCI!!!
9/9 anonim válasza:
Japán gépekkel kevesebb gond van!!!
ne vegyél német sz@rt,meg olasz trágyát,JAPÁNT vegyél!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!