Lányok! Nektek milyen típusú fiúk jönnek be?
Olyanokra célzok, h inkább menőbb de sík hülye, vagy tanulósabb, átlagos kinézetű, kék-zöld-barna szemű?
belsőleg kedves, humoros, figyelmes, stb..
hát nekem az kizáró ok ha hármas alatti tanuló mert ez azt jelenti hogy vagy sík h*lye vagy nagyon nem érdekli a jövője és én nem szeretnék úgy élni hogy majd később nekem keljen eltartani a férjemet
kinézetre ők tetszenek:
de linkelhetek be ilyen fiúkat úgyse találok egy ilyet se
nem vagyok csúnya de szupermodell se és két lábon állok a földön ezért tudom hogy kevés olyan fiú van aki ha ilyen jól néz ki akkor nem beképzelt és komoly kapcsolatot akar
az elvárásaim:
1.azért ne legyen csúny de nem kell egy b*zifiú modell se
2.jó legyen a humorérzéke legyen figyelmes, romantikus
Belső:
-hallgasson metált/rockot!:D
-szeressen olvasni, nekem ez cseszettül fontos. tudjon velem beszélgetni a zabhegyezőről, tudja ki az az Agatha Christie, Jane Austen:D
-nem kell, hogy eminens 150IQ hányadosú feltaláló legyen, de érdekelje a tanulás, ne drogozzon szünetekben a mosdóban:D
-legyen jó fej, tudjon velem nevetni.
-természetesen a hűség elvárt.
-ne legyen agresszív/idegbeteg, az csak én lehetek:D
Külső:
-a szeme tök mindegy, csak ne barna szemű legyen, azt szabályosan gyűlölöm:D na jó, azért elviselem, de nem örülök neki, na.
-sötét haj, nem szeretem a szőke fiúkat.
-imádom a mackós fiúkat, komolyan. nekem nem kell egy 25 kilós zsírszegény kefirt zabáló nyomorék csőnadrágos páwa/emogyerek, nekem férfi kell:D
-ja igen, egy FÉRFI ne hordjon csőnadrágot, ha egyszer is meglátom rajta, engem elfelejthet
"hát nekem az kizáró ok ha hármas alatti tanuló mert ez azt jelenti hogy vagy sík h*lye vagy nagyon nem érdekli a jövője és én nem szeretnék úgy élni hogy majd később nekem keljen eltartani a férjemet "
És az kizáró ok ha mondjuk esti suliba jár 20éves és mellette dolgozik?
Ez valamilyen szintem kizáró ok a te szempontodból mert 20éves és csak most fog érettségizni, máshogy nézve meg most már kb. 3,7es átlaga van ami nem a legjobb de nem is legrosszabb és mellette dolgozik is...
Na ez mennyire gáz?
fontos, hogy érdekelje a tanulás, a jövője, legyenek céljai
persze alkalomadtán tudjon lazítani és kikapcsolni
legyen humoros, és értse, értékelje az én humoromat és vicceimet :D
hűség, tartás nélkül közelembe se jöjjön :P
a külsőre nincsenek ilyen kritériumok, ha tetszik akkor tetszik :) viszont nagyon szeretem, ha kék szeme van az illetőnek, szerintem gyönyörű :) illetve én nem szeretem ha olyan nagyon magas, mert én elég alacsony vagyok. de mint említettem ezek annyira nem fontosak...
És mit szóltok egy olyan fiúhoz,aki kitűnő tanuló(de nem beképzelt), kedves, vicces de egyáltalán nem menő....
megszólnának azért, hogyha elkezdenék egy ilyen fiúval járni?
kérdező te lány vagy?
a válasz pedig:
nem szolnálak le és ha még hozzá jól is néz ki a fiú (nem lúzer szemüveges, kacskafogú és nem ez a hú de menő vagyok pedig úgy nézek ki mint egy 7 éves kislány) akkor irigyelnélek
ha egy fiú kitűnő tanuló az nem azt jelenti hogy stréber lehet hogy csak simán ilyen jó az agya
fiatalkorban a tanulás a legfontosabb (pesze tudjon lazítani) de az csak egy hatalmas pluszpont ha kitűnő
de egyébként ha nekem tetszik és szeretem akkor más véleménye nem érdekel
most akkor fiú vagy lány vagy
egyébként legjobban a barna haj-szem párosítás tetszik egy fiúba
az szerintem olyan aranyos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!