Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy ti magatok sem tudtátok eldönteni, hogy hogyan éreztek valaki iránt?

Figyelt kérdés
Hogyan jöttetek rá? Idővel kialakult?
2012. dec. 19. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Most is ez van...:D
2012. dec. 19. 20:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Én mindig is eltudtam dönteni mit érzek.Csak azt nem tudom eldönteni mit lépjek
2012. dec. 19. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Igen. Aztán dobott, és rá kellett jönnöm, hogy igenis szeretem. Szotyi egy helyzet. :/
2012. dec. 19. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:

igen,már 4 hete azon vagyok hogy mit érzek.

szerelmet, vagy hálát.de vszínű az utóbbi..

2012. dec. 19. 20:33
 5/9 Dorky ***** válasza:
Ajjaj! Hogyne lett volna! Nagyon nehéz, mert csak te magad tudsz rájönni, hogy mit érzel. Nagyon sokat kell gondolkodni. Minden szemszögböl megvizsgálni úgy, hogy lehetöleg nem hazudsz saját magadnak. -ez egyébként nem egyszerü, mert az agy sokszor elhiteti,hogy azt szeretnéd, ami nem is biztos, hogy a legjobb- De persze az idö is segít, de nem minden esetben az a helyes, ha csak ennek mùlását várjuk.
2012. dec. 19. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Én úgy jöttem rá, hogy éreztem, hogy nem tudom, hogy mit érzek. És még alakulóban vannak.
2012. dec. 19. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Én tudom mit érzek! Nagyon szimpatikus az a férfi. Már kezdek átcsapódni abba, hogy szeretem,deeeeeeeeee nem is tudommmmmmmmm Hiányzik! Kár hogy nem láthatom minden nap. Már hetek óta húzódik. Az elején még nem kellett, de most már egyre jobban.
2012. dec. 19. 20:39
 8/9 anonim ***** válasza:
A jelenlegi parommal akivel ket eve vagyunk egyutt , egy evig nem tudtam h mit is erzek valojaban. ugy ereztem h se vele se nelkule. pokoli szar volt,de aztan kb jo egy ev utan azt ereztem h de nekem kell o es igenis szerelmes vagyok bele
2012. dec. 19. 22:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezzel én is voltam már így..

Van akinél máig se tudtam eldönteni, hogy most szimpla fellángolás volt-e,vagy több annál.

Minden esetre azt éreztem, hogy szeretnék is vele lenni, meg nem is..Szóval jó lenne, de meg vagyok nélküle is.

Fura egy helyzet volt.

Ez akkor múlt el, mikor meguntam a "várakozást" és kiábrándultam belőle.

2012. dec. 19. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!