Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok férfi tényleg tart a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi tényleg tart a náluk magasabb végzettségű nőktől?

Figyelt kérdés
2017. jún. 22. 16:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Engem egy 22 éves, állatira jóképű albán srác vadászik a face-n, amikor letöröltem, mert túl nagynak találtam a korkülönbséget, újra bejelölt. Én 34 vagyok és nagyon jót tesz az önbecsülésemnek ez a dolog. Az, hogy nem lesz belőle semmi, majdnem 100%... A srác nem diplomás, de akkora ego-ja van, hogy nincs is rá szüksége. :D
2017. jún. 22. 19:01
 12/18 anonim ***** válasza:

Sok férfi igen. Az én párjaim mindig kompenzálni akartak valamivel, csak mert nekem van diplomám, nekik meg nem volt, az agyamra mentek a folyamatos versengésükkel, meg azzal, hogy mindig meg akartak alázni, hogy jobbnak tűnjenek nálam. Miközben én pont leszärtam mindig, kinek milyen papírja van (bár a tanulást mindig fontosnak tartottam, és szeretek is tanulni). Aztán találkoztam valakivel, aki okos, de nem verseng, nincs diplomája, de nem akar lenyomni.

Egyébként sem a diploma a lényeg, hanem a hivatás, amit választ magának az ember. Az én hivatásomhoz főiskolai végzettség kellett. Ha meg valaki autószerelő akar lenni, nem kell neki egyetem, ez ilyen egyszerű.

2017. jún. 22. 19:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem a nemtol fugg ez az arcoskodas a diplomaval, egyszer hozna fel az adott bnom, hagynam is az egeszet a francba. Igaz, nekem ezt nem tudja felhozni :D
2017. jún. 22. 20:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, milyen az a nő. Nyilván, ha egy öntelt liba, akkor kell a halálnak, vigye aki akarja. Sajnos ez a többség. A tisztelt kivétel viszont, aki nem tartja emiatt többre magát, az szóba jöhetne, mert alapvetően nem érdekel a végzettség. Ellenben legyen intelligens, mert egy ostoba liba sem kell.

26/F

2017. jún. 22. 20:18
 15/18 anonim ***** válasza:
24%
Kelet-Európában, főként Magyarországon nem dolgozták fel a pasik,hogy tenniük kell azért,hogy egy nő felnézzen rájuk,de magukért se tesznek keresztbe legtöbben egy szalmaszálat sem.Elvárni tudnak,nyújtani meg semmit! Tisztelet a kivételnek, mint mindig!
2017. jún. 22. 22:27
 16/18 MolotovPunk ***** válasza:

Az az érdekes,hogy a társkeresők jelentős része tele van nagyon csinos kifejezetten szép 25-35 közötti diplomás nőkkel.Miért van ennyi egyedülálló diplomás nő?Talán túl magasra teszik,tették a mércét pasik végzettsége terén?Passz.

Igazából nem tudom,de nem is nagyon érdekel,mivel nekem eddig érettségizett szakmunkás barátnőim voltak és teljesen jól megvoltam velük.

Igaz nekem (csak) szakmunkás végzettségem van.

Egyébként nem tartok a diplomás nőktől,de tudom Magyarországon és máshol is ez úgy megy,hogy diplomás nő nem nagyon jönne össze szakmunkás férfivel.Legalábbis a többségük biztos nem.

Még akkor sem,ha az a szakmunkás elég jól keres.

2017. jún. 23. 00:11
 17/18 anonim ***** válasza:

16:

Nekem volt szakmunkás pasim és azért lett vége,mert hisztizett,hogy mennyire lenézem őt emiatt,meg kb azon is megsértődött a végén,ha köszöntem neki.Pedig engem aztán nem zavart a végzettsége,sose mondtam neki,hogy ettől kevesebb lenne.

2017. jún. 23. 00:46
 18/18 anonim ***** válasza:
#15, ezt Andy Vajnának is magyarázd meg légyszi, és mellékeld a válaszát is, ne csak az egyik felet halljuk mindig...
2017. jún. 23. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!