Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi tényleg tart a náluk magasabb végzettségű nőktől?
Sok férfi igen. Az én párjaim mindig kompenzálni akartak valamivel, csak mert nekem van diplomám, nekik meg nem volt, az agyamra mentek a folyamatos versengésükkel, meg azzal, hogy mindig meg akartak alázni, hogy jobbnak tűnjenek nálam. Miközben én pont leszärtam mindig, kinek milyen papírja van (bár a tanulást mindig fontosnak tartottam, és szeretek is tanulni). Aztán találkoztam valakivel, aki okos, de nem verseng, nincs diplomája, de nem akar lenyomni.
Egyébként sem a diploma a lényeg, hanem a hivatás, amit választ magának az ember. Az én hivatásomhoz főiskolai végzettség kellett. Ha meg valaki autószerelő akar lenni, nem kell neki egyetem, ez ilyen egyszerű.
Ez attól függ, milyen az a nő. Nyilván, ha egy öntelt liba, akkor kell a halálnak, vigye aki akarja. Sajnos ez a többség. A tisztelt kivétel viszont, aki nem tartja emiatt többre magát, az szóba jöhetne, mert alapvetően nem érdekel a végzettség. Ellenben legyen intelligens, mert egy ostoba liba sem kell.
26/F
Az az érdekes,hogy a társkeresők jelentős része tele van nagyon csinos kifejezetten szép 25-35 közötti diplomás nőkkel.Miért van ennyi egyedülálló diplomás nő?Talán túl magasra teszik,tették a mércét pasik végzettsége terén?Passz.
Igazából nem tudom,de nem is nagyon érdekel,mivel nekem eddig érettségizett szakmunkás barátnőim voltak és teljesen jól megvoltam velük.
Igaz nekem (csak) szakmunkás végzettségem van.
Egyébként nem tartok a diplomás nőktől,de tudom Magyarországon és máshol is ez úgy megy,hogy diplomás nő nem nagyon jönne össze szakmunkás férfivel.Legalábbis a többségük biztos nem.
Még akkor sem,ha az a szakmunkás elég jól keres.
16:
Nekem volt szakmunkás pasim és azért lett vége,mert hisztizett,hogy mennyire lenézem őt emiatt,meg kb azon is megsértődött a végén,ha köszöntem neki.Pedig engem aztán nem zavart a végzettsége,sose mondtam neki,hogy ettől kevesebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!